Bakacağız hele dur bakalım öyle ben söylediğim kayıt yaptığım bir şarkıyı hemen paylaşmıyorum ki önce içime sinmesi lazımYani sen mi
Töbest 😱
Oha nedenkine 😱 sen şarkı yüklüycektin sahi ne oldu 😱
Bamyadan da nefret ederim lo 😱
Bakacağız hele dur bakalım öyle ben söylediğim kayıt yaptığım bir şarkıyı hemen paylaşmıyorum ki önce içime sinmesi lazımYani sen mi
Töbest 😱
Sebze sevmem geneldeYani sen mi
Töbest 😱
Ben ne dediğini biliyorumda görmemezlikten geliyorum'))'' bu onun ne demek istediğini gayetde belli ediyor.![]()
Ne zaman sinerBakacağız hele dur bakalım öyle ben söylediğim kayıt yaptığım bir şarkıyı hemen paylaşmıyorum ki önce içime sinmesi lazım![]()
Bamya sebze mi oluyodu 😱 ne olduğuunu bile unutmuşumSebze sevmem genelde
Ben ne dediğini biliyorumda görmemezlikten geliyorum![]()
İşte FORUMUN GİZLİ CİNSEL SAPIĞI SENSİN.Sebze sevmem genelde
Ben ne dediğini biliyorumda görmemezlikten geliyorum![]()
Mesela aynı şarkıyı 5-6 kere kayıt edip iyi söyleyene kadar
Sarma olsada yesekNe zaman siner@vadikızı meraklandı iyice kalpten gitcek hanım anneciğim
Bamya sebze mi oluyodu 😱 ne olduğuunu bile unutmuşum![]()
Kuru iftiraİşte FORUMUN GİZLİ CİNSEL SAPIĞI SENSİN.![]()
Ne kadan da profesyonel bir şarkıcıMesela aynı şarkıyı 5-6 kere kayıt edip iyi söyleyene kadarişimi özenerek yaparım
Onu da açığa çıkardı forumun Şerlokuİşte FORUMUN GİZLİ CİNSEL SAPIĞI SENSİN.![]()
Aynen sarma istiremSarma olsada yesek![]()
Kuru iftira![]()
Baklavayla sarma farklı kulvarlarda yarışıyolarEvde bayramdan kalan 1 dolu baklava var onları yiyim bari![]()
Fıstıklı en sevdiğimBaklavayla sarma farklı kulvarlarda yarışıyolar
Baklava neyli![]()
Anamlar eve sürekli cevizli alıyolar ama ben de fıstıklıya bayılırımFıstıklı en sevdiğim![]()
![]()
Cevizliden pek hazzetmem ben Fıstıklıyı tek geçerimAnamlar eve sürekli cevizli alıyolar ama ben de fıstıklıya bayılırımHavuç dilim baklava
![]()
Cevizliyi ben de yemiyorum zatenCevizliden pek hazzetmem ben Fıstıklıyı tek geçerim![]()
Ama yine de baklava baklavadır çok sevmesende yersinCevizliyi ben de yemiyorum zatenHeralde fıstık pahalı diye almıyo benimkiler
![]()
Ben zaten biraz ucuzcuyum kalburabastı ve şekerpare seviyorumAma yine de baklava baklavadır çok sevmesende yersin![]()
Şekerpare dışında diğerinden hazzetmem benBen zaten biraz ucuzcuyum kalburabastı ve şekerpare seviyorum![]()
Kalburabastıyla şekerpare aynı şey lo biri daha süslü aynı @Çiğdem- gibiŞekerpare dışında diğerinden hazzetmem benKünefe Revaniyi çok severim aklıma gelmeyen bir sürü vardır
![]()
Ben ağır tatlıları severim, ağır gelmiyor bana yiyecek içecek vs
Ağır içecek ne beBen ağır tatlıları severim, ağır gelmiyor bana yiyecek içecek vs![]()