- Reaksiyon puanı
- 19,191
- Puanı
- 1,060
Görsen korkarsın, o derece.
Kimseyi Korkutmuycan lo kızları kendine çekcenGörsen korkarsın, o derece.![]()
Uyarı falan alırsın heralde artık.Kızların iki eliyle kavrayıp, sarılıp, kafasını yaslayacağı kadar kalın![]()
Sebep? Kız arkadaşım sarılıp kafasını yaslayamaz mıUyarı falan alırsın heralde artık.![]()
Bir de utanmadan ciddi ciddi sormuş.Sebep? Kız arkadaşım sarılıp kafasını yaslayamaz mıfilm filan izlerken
siz çok fesatsınız bee @cookies
Yaslayabilir tabi ki ne kadar doğal bir şey kola sarılmak çok popi bu aralarSebep? Kız arkadaşım sarılıp kafasını yaslayamaz mıfilm filan izlerken
siz çok fesatsınız bee @cookies
*destere yetiştirdiğin nesilden mutlu musun? olarak düzeltirsek daha uygun ve mantıklı olur.@xemrexxx yetiştirdiğin nesilden mutlu musun![]()
Yalnız beni kimse yetiştirmedi beybisi*destere yetiştirdiğin nesilden mutlu musun? olarak düzeltirsek daha uygun ve mantıklı olur.
ÇÜNKÜ SEN KERESTE'NİN FAKE HESABISIN.Yalnız beni kimse yetiştirmedi beybisi![]()
Sorunun neyi terbiyesiz kiÇok terbiyesiz, azgın bir nesil yetişiyor![]()
Evet kereste tıp okuyorÇÜNKÜ SEN KERESTE'NİN FAKE HESABISIN.![]()
Bu aynı sizin kaç cm sorusuna benzer olmuş bizimkilerde zaten soruları tersten anlıyor azgın dilden anllıyor bunu göze almamalıydınSorunun neyi terbiyesiz kiBugün 2:22 ye gittim adamın kolları maşallah kim bilir kaç cmydi 😱 @Çiğdem- 😱
Olsun bir sonraki konum bilgilendirme konusu olcak halkıBu aynı sizin kaç cm sorusuna benzer olmuş bizimkilerde zaten soruları tersten anlıyor azgın dilden anllıyor bunu göze almamalıydın@DarkLeqenD
Bekliyoruz bakalımOlsun bir sonraki konum bilgilendirme konusu olcak halkı![]()