eTV Aşk İşleri - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Bu bölüm güzel oldu korkmana gerek yok. Hoş diğer bölümlerde de gerek yok. :A

Gelecek haftalarda göreceksiniz inşallah. :A
bildirimleri halledeyim gece bakıcam güzel olup olmamasına demedim cnm senariste ben hiçbir zaman karışmam ben uzunluk knosuundan bahsettim ip gibi yazma yeter :A

Okudum şimdi ilk 2 bölümü de. Güzel olmuş. Diyaloglar başarılı ama hikaye yönünden daha güçlü bir senaryoya oturtabilirsin. Hem eğlenceli, hem de entrikalı bir şeyler güzel olabilir. :X
Yorum için teşekkürler. Entrikayı bilemem ama komedi anlamında doyurucu bölümler yapmaya çalışıyorum bakalım. :D

ohh okudum sonunda @Aserat :F

bu bölüm başrol ağırlığımı koymuşum baştan sona bölümün ağır yıldızı olmuşum aslında ilk 2 bölümde fena değildi ama tam başrol ağırlığımı bu bölüm hissettirmişim :Z:Z:Z

yusuf olayıylada karışmış zaten bu dizide kimin eli kimin cebinde belli dğeilki ayoll :F @Bully

ohh okudum sonunda @Aserat :F

bu bölüm başrol ağırlığımı koymuşum baştan sona bölümün ağır yıldızı olmuşum aslında ilk 2 bölümde fena değildi ama tam başrol ağırlığımı bu bölüm hissettirmişim :Z:Z:Z

yusuf olayıylada karışmış zaten bu dizide kimin eli kimin cebinde belli dğeilki ayoll :F @Bully
Yorum için teşekkürler geç olsun güç olmasın. Aslında tüm başrol karakterlere eşit rol vermeye çalışıyorum senin rol ağırlığın da geçen bölümlerdeki gibiydi. :D

Sence Yusuf ile aranızda neler olur bir tahminin var mı? :A

Yorum için teşekkürler geç olsun güç olmasın. Aslında tüm başrol karakterlere eşit rol vermeye çalışıyorum senin rol ağırlığın da geçen bölümlerdeki gibiydi. :D

Sence Yusuf ile aranızda neler olur bir tahminin var mı? :A
hhahah aa tabi oyuncularla eşit süre önemli değil oyuncu farkını ortaya koyucak ayol bu bölümdeki sahnelerdeki repliklerimi daha çoks evdim güçlü bir kadın duruşu sergilemişim ayaklarına sağlam basan bende zaten yeterince güçlü kendine güvenen bir kadınım neşeli olmamın dışında bu özelliklerimide diziye yansıtman beni çok iyi tanıdığını gösteriyor en çok beendiğim bölüm oldu kendi sahnelerimden :Z:Z:Z

bu yusuf @eskici değilmi lacivertede sonradan dahil olmuştu çocuk yedek oyuncu gibi ayol:A :A :A

hhahah aa tabi oyuncularla eşit süre önemli değil oyuncu farkını ortaya koyucak ayol bu bölümdeki sahnelerdeki repliklerimi daha çoks evdim güçlü bir kadın duruşu sergilemişim ayaklarına sağlam basan bende zaten yeterince güçlü kendine güvenen bir kadınım neşeli olmamın dışında bu özelliklerimide diziye yansıtman beni çok iyi tanıdığını gösteriyor en çok beendiğim bölüm oldu kendi sahnelerimden :Z:Z:Z

bu yusuf @eskici değilmi lacivertede sonradan dahil olmuştu çocuk yedek oyuncu gibi ayol:A :A :A
Sonradan dahil olsamda önemli bir yerim oluyor hep dizilerde :A

Teşekkürler bu kadar sevindirecek bir şey yaptığımı bilmiyordum şaşırdım. Aslında kasıtlı olarak da yapmadım. Gerçi karakterin düğün sonrası şoku üzerinden atıp kendini toparladığı için de böyle hissetmiş olabilirsin. :D

Teşekkürler bu kadar sevindirecek bir şey yaptığımı bilmiyordum şaşırdım. Aslında kasıtlı olarak da yapmadım. Gerçi karakterin düğün sonrası şoku üzerinden atıp kendini toparladığı için de böyle hissetmiş olabilirsin. :D
ben hertürlü yıldız olrurum zaten 4 yıllık bir birikimim var adıma diziler yazardınız :F

tek şikayet edicğim nokta uzunluk ona az ayarla cnm :F

Sonradan dahil olsamda önemli bir yerim oluyor hep dizilerde :A
Sanırım tüm senaristler sana kıyak geçiyor dizileri coşturduğun için. :A

ben hertürlü yıldız olrurum zaten 4 yıllık bir birikimim var adıma diziler yazardınız :F

tek şikayet edicğim nokta uzunluk ona az ayarla cnm :F
Elimden geldiği kadar kısaltıyorum ama anca bu kadar. Daha doğrusu bölüme göre değişiyor. :A