Tuba Büyüküstün'le Görüntülenen Umut Evirgen Tutuklandı!

Ne şekilde görüntülenmiş? Niye fotoğrafların peşine düşülmüş? Tuba bu oyunun neresinde?

Herkes pek bir meraklı Tuba'ya laf atmak için ama nafile. 😉

Ayy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss :A @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
hahha ayy işte bu 4 yıllık gibi bir uzun süreçte ortak sayılırız cnm :A :A :A

beraber yürüdük biz bu yollarda diyelim bakın 3 geçimsiz alakasız kişiyi tuba sayesinde aynı konuda birleştirdik ben emre ve erdoğan :F :F :F @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @sokak sanati

:DHangi konuda yeteneksizmişş
Oyunculuk :F
hahha ayy işte bu 4 yıllık gibi bir uzun süreçte ortak sayılırız cnm :A :A :A

beraber yürüdük biz bu yollarda diyelim bakın 3 geçimsiz alakasız kişiyi tuba sayesinde aynı konuda birleştirdik ben emre ve erdoğan :F :F :F @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @sokak sanati
Ama güzel olduğu ve medya şişirdiği için hala teklif gidiyor ve hep gidecek :A

Ayy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss :A @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
Küçükken sen çok mu Serdar Ortaç'ın Karabiberim şarkısını dinlerdin :F gizli Serdar fanımısın :A @Bully rakiben varmiş :A