Kem gözlere geldi meleğim.![]()
Tubamızı bu tür haberlerde görmek gerçekten üzücü ya bencede nazar değdi ona
Kem gözlere geldi meleğim.![]()
Ayy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
Tubis biraz yeteneksiz ama hanımanneHep ikiniz nazar değdiriyorsunuz zaten
Tubis biraz yeteneksiz ama hanımanne![]()
hahha ayy işte bu 4 yıllık gibi bir uzun süreçte ortak sayılırız cnmAyy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
OyunculukHangi konuda yeteneksizmişş
Ama güzel olduğu ve medya şişirdiği için hala teklif gidiyor ve hep gidecekhahha ayy işte bu 4 yıllık gibi bir uzun süreçte ortak sayılırız cnm![]()
![]()
![]()
beraber yürüdük biz bu yollarda diyelim bakın 3 geçimsiz alakasız kişiyi tuba sayesinde aynı konuda birleştirdik ben emre ve erdoğan![]()
![]()
@cookies @Harunnn60 @Yiğitt @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @sokak sanati
Oyunculuk
Ama güzel olduğu ve medya şişirdiği için hala teklif gidiyor ve hep gidecek![]()
Küçükken sen çok mu Serdar Ortaç'ın Karabiberim şarkısını dinlerdinAyy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
Kadin 3 dizidie göçük lo çoğu kiş benle ayni fikirdeSenin düşüncen oo oyunculuğu gayet güzel bence
Kadin 3 dizidie göçük lo çoğu kiş benle ayni fikirde![]()
TurkiyeKim senle aynı fikirdeymiş loo
Turkiyeson 3 dizidir kadini yerden yere vurup izlemiyolar
![]()
20lik dişlerim ağrıyomusCesur ve güzelin oranları gayet güzeldi bir keree
sen onu bunu bırakta dişlerin ne oldu doktora gidecektin bugün