Yav he heBiz ona efendilik diyoruz siz nasıl düşünürseniz düşününEn güçlü en düzgün en efendi isim olan Ogeday kazanacak bu yarışmayı göreceksiniz
![]()
Cahil insanlar![]()
Acun'uma laf yok kız, bak ekibini de unutmuyor adam. ssaa yalnız bu finale eski görüntüler yerine daha farklı şowlar olabilirdi bence acun pintilik peşinde yine![]()
![]()
@Yiğitt
hahah aa bence şarkıcılar çağırabilirdi ben acun olucam getiririm tarkanı yollayı söyletirim ozaman bende acuna biraz saygı duyabilirdimAcun'uma laf yok kız, bak ekibini de unutmuyor adam. ss
Merve Oflaz'ın şampiyon olduğu sezonu ciddiye mi alıyorsun bir deSen Survivor'a sms sistemini getiren kişiye ne cüretle laf atıyorsun![]()
Adem için edicem abla sıkıntı yokBugün iflas edecen Efee![]()
O kadın nasıl şampiyon olmuş çok merak ediyorum.Merve Oflaz'ın şampiyon olduğu sezonu ciddiye mi alıyorsun bir deÖnemli olan all stardaki performansı
![]()
Acunumun öyle özelliği yokturhahah aa bence şarkıcılar çağırabilirdi ben acun olucam getiririm tarkanı yollayı söyletirim ozaman bende acuna biraz saygı duyabilirdim![]()
![]()
@MasacRE- @EFE UYSAL @Yiğitt
Adem için edicem abla sıkıntı yok![]()
hahha doğru ayoll bir iki dandik programdan fotoalr ayarlamıs ilk okul çocukları yapıyorAcunumun öyle özelliği yoktur![]()
All Starda erkenden şutlandı zatenO kadın nasıl şampiyon olmuş çok merak ediyorum.Normal bir ünlüler-gönüllüler sezonunda gelse 3. hafta elenecek bir tip. 😱
![]()
Erken dediğin birleşmeye bir hafta önceye kadar kaldı, yine iyi kaldı? 😱All Starda erkenden şutlandı zaten![]()
All starda rezil oldu zaten, Acun onu şampiyon oldu diye getirdiğine pişman olmuşturO kadın nasıl şampiyon olmuş çok merak ediyorum.Normal bir ünlüler-gönüllüler sezonunda gelse 3. hafta elenecek bir tip. 😱
![]()
Tarkan utanıyor canla yayınlardan, Beyaz ve Acun çok peşinden koşmuştur onun zaten ama megastar yani bir de, ağırlığı var adamınhahah aa bence şarkıcılar çağırabilirdi ben acun olucam getiririm tarkanı yollayı söyletirim ozaman bende acuna biraz saygı duyabilirdim![]()
![]()
@MasacRE- @EFE UYSAL @Yiğitt
Sonuçta Şampiyon biri Survivor olmuşErken dediğin birleşmeye bir hafta önceye kadar kaldı, yine iyi kaldı? 😱
All-Star'da da kimleri kimleri eledi, ünlülerin en iyi erkeği olarak bitirdi yarışmayıMerve Oflaz'ın şampiyon olduğu sezonu ciddiye mi alıyorsun bir deÖnemli olan all stardaki performansı
![]()