TVen Yürüyen Ölüler 6. Bölüm

Dizideki en sevdiğiniz çift/çiftler? (Sahnelerini okumaktan zevk aldığınız...)

• Kullanılan toplam oy
    18
son sahurlarımızı yapıyoruz cnm ezandan sonra geleyim dedim biraz takılıp yatarım bu ramazanıda devirdik geceleri daha aktif olurum artık :A :A :A
Koca 1 ay bitmek üzere. Türkiye ki ramazan İsveçinkinden kolay :A iftar ve sahur arasi uzun süre olmasi iyi :Z
Senin çenen ramazandada öncesindede ayni. Değisen bir sey yok :A

son sahurlarımızı yapıyoruz cnm ezandan sonra geleyim dedim biraz takılıp yatarım bu ramazanıda devirdik geceleri daha aktif olurum artık :A :A :A

aaaa gitti leptop desene :F

benimde leptobun klavyesi tusları bozuk ve bilgisayar kalvyesi kullanıyorum leptobun sütüne koydum :A sende öyle yapacan artık cnm :A
Zaten iki usb girişi var benimkinde biri ek hafıza flashı takılı diğerinde fare. Klavyeyi nereye takacam. :T:

Kız abla Sivas'a masaüstü nasıl götüreyim laptop. :A Birde daha yeni 4. yılımızı kutlamıştık fındığımla. :T

Sanırım yeni sevgili aman bilgisayar zamanı geldi. :A

Takıntılı kişiler aslında sevdiği kişiyi kaybetmemek için daha çok manyaklaşır diye düşünüyorum. :A
Orasi öyle.

Benim 5 yıllık diz üstu bilgisayarim son kac aydir can çekisiyor ama hala işimi görüyor :A ben dönünce hamlanmamış olur umarim. Daha filmimi çekip @Aserat a satacam :A

Orasi öyle.

Benim 5 yıllık diz üstu bilgisayarim son kac aydir can çekisiyor ama hala işimi görüyor :A ben dönünce hamlanmamış olur umarim. Daha filmimi çekip @Aserat a satacam :A
Ben çok iyi bilgisayar kullanırım şimdi kendimi övmek gibi olmasın ama bu laptobu 400 tl'ye almıştım 4 senedir süper çalışıyordu sistemi iyi kullandığım için işte bu kaza kurşunu aman kaza çayı gibi oldu. :F

aaa sağ köşede 3 tane olması lazım ama ben birine klavye taktım mesala diğer ikisi boşta duruyor :F
Yok bende iki tane var. :F

Ben çok iyi bilgisayar kullanırım şimdi kendimi övmek gibi olmasın ama bu laptobu 400 tl'ye almıştım 4 senedir süper çalışıyordu sistemi iyi kullandığım için işte bu kaza kurşunu aman kaza çayı gibi oldu. :F

ee birine klavye tak diğerinide bellek için gerektimi kullanırsın cnm :A

Benim bilgisayari yeğenlerim birbirine fırlattı diye hasar gördü ama hala calışıyor :A okulu bitirince kenara attim. Dokunmatik telefonada alişinca papucu dama atildi. Bilgisayari foruma resim eklemek icin kullaniyordum ama son haftakarda artik mobilden yapabiliyorum :Z

Bir miktar para biriktirmiştim laptop alsam daha iyi. Ankara'ma döneyim de. :A
hhaha aa bir leptopta bana lazım ama teklojiye para ahrcamıyorum malum benim harcamalarım hep giysilere :F

geçen eylül doğum günümde telefon aldırmıstım bu seferde leptop aldırıcam :F

hhaha aa bir leptopta bana lazım ama teklojiye para ahrcamıyorum malum benim harcamalarım hep giysilere :F

geçen eylül doğum günümde telefon aldırmıstım bu seferde leptop aldırıcam :F
Sen de alsana artık bir laptop, o bilgisayara eziyet etme artık. :F

Benim bilgisayari yeğenlerim birbirine fırlattı diye hasar gördü ama hala calışıyor :A okulu bitirince kenara attim. Dokunmatik telefonada alişinca papucu dama atildi. Bilgisayari foruma resim eklemek icin kullaniyordum ama son haftakarda artik mobilden yapabiliyorum :Z
Aman Yarabbi bilgisayar fırlatılır mı. :A

Sen de alsana artık bir laptop, o bilgisayara eziyet etme artık. :F

Aman Yarabbi bilgisayar fırlatılır mı. :A
hhahah aa işte klavyesi koptu klavye aldım leptop çöküyordu şey yaptırdım format yaptırdım :A

ben teklojik şey bozuldukça tamir edipd evam ediyorum 10 yıl telefon leptop götürürüm kocam o yönden şanslı :F

hhahah aa işte klavyesi koptu klavye aldım leptop çöküyordu şey yaptırdım format yaptırdım :A

ben teklojik şey bozuldukça tamir edipd evam ediyorum 10 yıl telefon leptop götürürüm kocam o yönden şanslı :F
Sanki biraz da cimrilik var sende ablacım yani başkası için değil bana kontör gönderirim dediğini unutmadım :love1: ama iş kendine gelince cimrileşiyon zaar. :A

Sanki biraz da cimrilik var sende ablacım yani başkası için değil bana kontör gönderirim dediğini unutmadım :love1: ama iş kendine gelince cimrileşiyon zaar. :A
aa evet boş harcamalarım kıyafet o yönümden kesemiyorum ama diğer şeylerde pintiyim :Aama bahsetmiştim birkaç kez tanıdıklarıma kullanmadığım kıyafetlerden veriyorum çokta boşa harcama olmuyor :A

yani buradan özel dostlarıma şıkıstıklarında kontorde yollayabilirim hesabına parada yollayabilirim otür yardım etmekten kaçınmam teklif ettiklerimde üyeler oldu :A

aa evet boş harcamalarım kıyafet o yönümden kesemiyorum ama diğer şeylerde pintiyim :Aama bahsetmiştim birkaç kez tanıdıklarıma kullanmadığım kıyafetlerden veriyorum çokta boşa harcama olmuyor :A

yani buradan özel dostlarıma şıkıstıklarında kontorde yollayabilirim hesabına parada yollayabilirim otür yardım etmekten kaçınmam teklif ettiklerimde üyeler oldu :A
Aman onu sayma kızların hepsi o yönde harcama yapıyor zaten. :F

Dost olmak da bunu gerektirir, "dost" tanımını boşa kullanmayanlardansın. 😉

Aman onu sayma kızların hepsi o yönde harcama yapıyor zaten. :F

Dost olmak da bunu gerektirir, "dost" tanımını boşa kullanmayanlardansın. 😉
aa tabi cnm ben sanal reel pek ayırt etmem burada hak eden üyeler için diyorum :A

birde şu @Harunnn60 a senaryonda 2-3 iltifat edeyim ayoll bana trip atıyor sonra :A :A :A