Tm tm sen haklısınOlum Moğol hükümdarlığı Türk soyundan değil mi? Sen Fatih Sultan Mehmet'le Kanuni ile Atatürk ile falan dalga geçiyor musun?
Tm tm sen haklısınOlum Moğol hükümdarlığı Türk soyundan değil mi? Sen Fatih Sultan Mehmet'le Kanuni ile Atatürk ile falan dalga geçiyor musun?
Çok kişide dış görünüşe hoş olmayan yakıştırmalar yapıyor. Yeri geldi belirttim fikrimi ama devam edilince sustum.Bütün sezon boyunca aynı şeyi yaptılar @Bully ile ogesu ile yumuşak lafını ağızlarından düşürmediler. Bir yere kadar yani baktım bırakacakları yok ben de aynısını söylemeye başladım hoş bir şey olmadığını kendi desteklediği isme söylenince anladı![]()
Olmayabilirsiniz ama aynısını biz yapınca da laf söylemeyin yani bir zahmet. Lafım sana değil bu arada tabi Efe'ye.Pişman değilim yine olsa yine yaparım![]()
Ay kaybettik yine, ne atışmış ya. ssOlmayabilirsiniz ama aynısını biz yapınca da laf söylemeyin yani bir zahmet. Lafım sana değil bu arada tabi Efe'ye.
Bu oyunu daha önce oynadıklarında iyi oynuyordu sizinki, ne oldu böyle hayırdırAy kaybettik yine, ne atışmış ya. ss
Nazar, kem gözler, talihsizlik. ssYine gömdük sivirdmeni
Bu oyunu daha önce oynadıklarında iyi oynuyordu sizinki, ne oldu böyle hayırdır![]()
Tek canını zor çıkarırlar SwordsmanınNazar, kem gözler, talihsizlik. ss
Nazar, kem gözler, talihsizlik. ss
Ay kaybettik yine, ne atışmış ya. ss
Gelsenize konuya. .ssInşallah![]()
Kalp kalbe karşi bende senin konuda yazdimGelsenize konuya. .ss
Normalde bu konunun yüzüne bakmazdım sizin için yazdım. 1-1.5 saat kadar sizi bu konudan alalım.Kalp kalbe karşi bende senin konuda yazdim![]()