Yani seni değil tabii ki ablacım Gelini getirecem tabii yanına elini öptürmeyeayy oo dizi bee o dizilerde olurr @Bully benim kardeşimm o bana gelin getirecek inşallah
ben ne diyomm sen ne diyosun bee aaa
Yani seni değil tabii ki ablacım Gelini getirecem tabii yanına elini öptürmeyeayy oo dizi bee o dizilerde olurr @Bully benim kardeşimm o bana gelin getirecek inşallah
ben ne diyomm sen ne diyosun bee aaa
hahah neleri düşünüyor 😱😱😱Gerçek hayatta görüşmeyelim diye belki de Görele pazarına gitmiyordurum. Kızın fotoğraflarını da gördüm, küçücük yer karşıma çıktığında mecbur konuşmak zorunda kalcaz. Hem benden bedava peynir - zeytin ister o.
Farklılık arayışı vardırinternette kız arayan face e girer forumla ne işi olur
Yani seni değil tabii ki ablacım Gelini getirecem tabii yanına elini öptürmeye
Ahaha, bi git allasen. Çocuğu bakamaz bu beceriksiz.Evlendikten sonra çocuklarınız çok tatlı olur ama
Değerlendirdikten sonra bize dönüşünüzü bekliyoruz Bakalim hangisini kabul edeceksin
bu işin sonunu nereye vardırmayı düşünüyorsun?Farklılık arayışı vardır
Sana gram sevgisi yokmuş lo en iyisi sana @sokak sanati nı ayarlayalim hem forumdaki isimleri de benziyorhahah neleri düşünüyor 😱😱😱
benim yavuklum @destere geldiğidne desteresi ile kıtır kıtır doğrar seni vllaSana gram sevgisi yokmuş lo en iyisi sana @sokak sanati nı ayarlayalim hem forumdaki isimleri de benziyor
Bilmembu işin sonunu nereye vardırmayı düşünüyorsun?
Bakmadığı zaman maaşını kesersin alışveriş yapamaz @Çiğdem-Ahaha, bi git allasen. Çocuğu bakamaz bu beceriksiz.
Görecem tabii gelinimi tanışacağımm onunla
Gelini evlenmeden önce hortumla yıkamayı da unutmayinYani seni değil tabii ki ablacım Gelini getirecem tabii yanına elini öptürmeye
1. kural dostla alışveriş yapıp veresiye satma.hahah neleri düşünüyor 😱😱😱
Bilmem
Bakmadığı zaman maaşını kesersin alışveriş yapamaz @Çiğdem-
Gelini evlenmeden önce hortumla yıkamayı da unutmayin
1. kural dostla alışveriş yapıp veresiye satma.
Makyajsız hali Bulent Ersoya mı yoksa Adriana Limaya mı benziyor diyeO niye beee
Evli üyeler vardı eskiden yok mu şimdi?
hahah aa sonucta burayıda survivor gibi düşünebiliriz yanı hepimiz bir bakıma memleketimizi temsil ediyoruz seni gören ankaralılar nekadar efendiymiş diye genelleme yapar beni gören karadeniz insanı gerçekten neşeli sevecenmiş der yani şehirlerimizi temsil ettiğimizide unutmamak lazımAynen Karadeniz'in örnek kızı, yüz akısın maşallah
Para vermesem evi başıma yıkar. Sen Çiko'yu tanımıyor musun? Babasından nasıl para koparıyor anlatsın sana. Analı kızlı yediler muhtarın başını.Bilmem
Bakmadığı zaman maaşını kesersin alışveriş yapamaz @Çiğdem-
Gelini evlenmeden önce hortumla yıkamayı da unutmayin
Kim evliydi bi china abi vardı bildiğim o da rahmetli olduEvli üyeler vardı eskiden yok mu şimdi?
Allah rahmet eylesin.Çok karakterli insandı.China abim vardı evli olarak maalesef oda vefat etti