Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉
Gerçekleri görünce ne yapacak bakalım içindeki fenalık açığa çıkar.@Bully
Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉
2 tane iğne yapıldı ona rağmen isyankar rol yazdım.Yani ama çok değil, bir @sokak sanati şirretliği yok yani o sahnede.![]()
tamam cnm özelden yazayıom @sokak sanati burda bilgi almasınKız abla sen bana süpergirl'ün özelliklerini özelden atar mısın? 2. sezonu ona göre tasarlıycam çünkü diziyi izlemiyorum.![]()
O da doktor ya.![]()
@Bully beni öldürür herhaldeBiliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉
Benim açından çok sürpriz olduHadi benle @sokak sanati ni anlarimda @turkuazz kibi kibar ve sakin birini nasil pisikopat yaparsinonda o potansiyel yok
![]()
Sürprizi kaçmasın evet çünkü forumda Supergirl izleyen de pek yok.tamam cnm özelden yazayıom @sokak sanati burda bilgi almasın![]()
Ben seni biliyorum artikBi bulaşan olsa var ya 1 aylık hıncımı alacağım.![]()
2 tane iğne yapıldı ona rağmen isyankar rol yazdım.@sokak sanati
@sokak sanati bak @turkuazz sana ve bana inceden pisikopat kisilersiniz diyorBenim açından çok sürpriz oldu![]()
Şarkı söylettirmeyi düşünüyordum hemde doktor olacak aklıma direkt Ferhat Göçer geldi.Biliyorum ferhat göçer doktor daa nrden aklına geldi yaa
Ben zaten o kelepçeli leş halimle seni nasıl öldüreyim, @Bully seni öldürür mü acaba sonuçta aşık olduğun için yaptın bunları.@Bully beni öldürür herhaldeölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsun
Atacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim
![]()
Yok bu bölümdeki @sokak sanati forumdaki gibi tepki verdi, sanırım tükenmişlik sendromuna girdi.2 tane iğne yapıldı ona rağmen isyankar rol yazdım.@sokak sanati
Oha 8. bölümü nerden biliyon.İşte biraz cookiesi pataklasaydim turkuaz sonradan yetişip iğneyi vursa reytingler coşardı.@dizi kolik
bu @sokak sanati ben gücümü kontrol edene kadar deney atında kalsın @turkuazz @cookies tuhaf birkaç birşeyler denesinler üstünde bedava deney ayollSürprizi kaçmasın evet çünkü forumda Supergirl izleyen de pek yok.![]()
2. sezonu senle tasarlasak herhalde vahşetli ölüler olurdu dizinin adı.Yok bu bölümdeki @sokak sanati forumdaki gibi tepki verdi, sanırım tükenmişlik sendromuna girdi.Neyse kankee gelecek bölümde şirretlik çıkarsın birileri. Kan akıtılsın, diyaloglar canlı olsun. Kana kan, dişe diş tarzı.
![]()
Ay erkekler odun ve nedense @Bully de kendine odun diyor. Beni zor affeder. O bana aşık biri olsa belki affederde bence benim onu seviyor olmam onun icin bir sey ifade etmezŞarkı söylettirmeyi düşünüyordum hemde doktor olacak aklıma direkt Ferhat Göçer geldi.
Ben zaten o kelepçeli leş halimle seni nasıl öldüreyim, @Bully seni öldürür mü acaba sonuçta aşık olduğun için yaptın bunları.![]()
Her karakterin kurgusu çok özel evet.
Ne gibi deneyler mesela.bu @sokak sanati ben gücümü kontrol edene kadar deney atında kalsın @turkuazz @cookies tuhaf birkaç birşeyler denesinler üstünde bedava deney ayoll![]()
![]()
![]()
bu @sokak sanati ben gücümü kontrol edene kadar deney atında kalsın @turkuazz @cookies tuhaf birkaç birşeyler denesinler üstünde bedava deney ayoll![]()
![]()
![]()
Her karakterin kurgusu çok özel evet.
Ne gibi deneyler mesela.![]()