TVen Yürüyen Ölüler 7. Bölüm

Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉

Gerçekleri görünce ne yapacak bakalım içindeki fenalık açığa çıkar. :A @Bully

:DBen araya girecek birşey demedim ki sadece oda olsaydı dedim sonra siz kendi aranızda konuştunuz aranızda halledersiniz diye birşey demedim dislik birşey yoktu neyse kapatalım konuyu:D

Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉

Gerçekleri görünce ne yapacak bakalım içindeki fenalık açığa çıkar. :A @Bully
@Bully beni öldürür herhalde :A ölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsun :A Atacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim :A

:F:FBiliyorum ferhat göçer doktor daa nrden aklına geldi yaa
Şarkı söylettirmeyi düşünüyordum hemde doktor olacak aklıma direkt Ferhat Göçer geldi. :A

@Bully beni öldürür herhalde :A ölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsun :A Atacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim :A
Ben zaten o kelepçeli leş halimle seni nasıl öldüreyim, @Bully seni öldürür mü acaba sonuçta aşık olduğun için yaptın bunları. :F

Yok bu bölümdeki @sokak sanati forumdaki gibi tepki verdi, sanırım tükenmişlik sendromuna girdi. :F Neyse kankee gelecek bölümde şirretlik çıkarsın birileri. Kan akıtılsın, diyaloglar canlı olsun. Kana kan, dişe diş tarzı. :F
2. sezonu senle tasarlasak herhalde vahşetli ölüler olurdu dizinin adı. :F

Şarkı söylettirmeyi düşünüyordum hemde doktor olacak aklıma direkt Ferhat Göçer geldi. :A

Ben zaten o kelepçeli leş halimle seni nasıl öldüreyim, @Bully seni öldürür mü acaba sonuçta aşık olduğun için yaptın bunları. :F
Ay erkekler odun ve nedense @Bully de kendine odun diyor. Beni zor affeder. O bana aşık biri olsa belki affederde bence benim onu seviyor olmam onun icin bir sey ifade etmez :A