Damien Duff
Favori Üye
Halkın Polisi 6.70 ten 6.55 e Sihirli Hayatlar 6.60 8.69 a yükseldiOlsun çok iyi sonuçlar almış.
Halkın Polisi 6.70 ten 6.55 e Sihirli Hayatlar 6.60 8.69 a yükseldiOlsun çok iyi sonuçlar almış.
İyi ben de insanları her hafta etiket yapayım bari birkaç yorum alsam da kardırKaç defa anlatacam ya konuyu okuyup yorum yapan kişiler ve toplam hit kıstas. 😱
Beğenmiyorsan kendin yap ne bu afra tafra sabahtan beri, hep ben alttan alıyorum..İyi ben de insanları her hafta etiket yapayım bari birkaç yorum alsam da kardır
Al Ne olmuş sen küçüksünBeğenmiyorsan kendin yap ne bu afra tafra sabahtan beri, hep ben alttan alıyorum..
Seviyeyi bu kadar düşürdüm diyorsun yani. Tamam.Al Ne olmuş sen küçüksün
O yazdığımdan bunu nasıl çıkardın LaSeviyeyi bu kadar düşürdüm diyorsun yani. Tamam.
Sen benden küçüksün, ben istediğimi yaparım demek basit bir zihniyet. O yüzden bu çıkarımı yaptım.O yazdığımdan bunu nasıl çıkardın La
Bence bu iyi oldu @eskici ye dedim ben hit sadece 0.10 100 hitBeğenmiyorsan kendin yap ne bu afra tafra sabahtan beri, hep ben alttan alıyorum..
Hayır sen benden küçüksün az alttan al dedim safSen benden küçüksün, ben istediğimi yaparım demek basit bir zihniyet. O yüzden bu çıkarımı yaptım.
Sen çok bozdun çok çok !!Hayır sen benden küçüksün az alttan al dedim saf
Boş ver 4 lükte iyi bayramdan sonra sadece iki dizi yayınlanmayacak Sihirli Hayatlar ve yürüyen ölülerSeni bi bozarım
Halkın polisi en uzun bölüm sayısı olan diziHepsi.