Yorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığı
Üstte Deniz'e açıkladım sistemi o mesajdan baksana. .ss
Ben 1-2 fazladan üye bulurum.
Yorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığı
İyi de çok mantıksız bu o zaman Benim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ssYorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığı
Ya herşeye kulp bulma be.İyi de çok mantıksız bu o zaman Benim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
Bulsana merak ettim. Ne saçmalıcan acaba.Sana da bulayım mı
o diğer yorumda benden geldi unutma @denizz19 çarşamba günü arkadaşlarımla otururkenİyi de çok mantıksız bu o zaman Benim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
Uğraşamam valla şimdi uyuyacağım gözlerim yorgun sözüm olsun tatil dönüşü bulurumBulsana merak ettim. Ne saçmalıcan acaba.
Bu nasıl bir bakış açısı.İyi de çok mantıksız bu o zaman Benim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss
Ay Deniz bana kulp bulcak çatlayın.Uğraşamam valla şimdi uyuyacağım gözlerim yorgun sözüm olsun tatil dönüşü bulurum
Yalan mı bir dizide 10 kişi oynarsa o 10 kişide yorum atar ama bir dizide 4 kişi rol alıyorsa o 4 kişi yorum yazarBu nasıl bir bakış açısı.
Hava atma fazla nazar değdirirsin kendineAy Deniz bana kulp bulcak çatlayın.
Alakası yok. Mesela benim dizimde 6 başrol var 4'ü yorum atıyor.Yalan mı bir dizide 10 kişi oynarsa o 10 kişide yorum atar ama bir dizide 4 kişi rol alıyorsa o 4 kişi yorum yazar
Hava atma fazla nazar değdirirsin kendine
O da senin sorununAlakası yok. Mesela benim dizimde 6 başrol var 4'ü yorum atıyor.
Sihirli hayatlar nasıl @Harunnn60 zombi planı işe yaradıHarika gitmişim ya. @Çiğdem- @sokak sanati
Yürüyen Ölülerden sonra 2.olurum diyordum ama 1.olmam sürpriz oldu valla.
@mrt-06 ortalığı süpürmüşüz valla.
Hayır senin saçma tezinin sorunu.O da senin sorunun
Zombi konusu her zaman + reytingtir bunu unutma evlat.Sihirli hayatlar nasıl @Harunnn60 zombi planı işe yaradı
Ne alaka ya benim dizide oynamayan da okuyorİyi de çok mantıksız bu o zaman Benim dizimde birkaç oyuncu var diğer programlarda daha çok oyuncu var ee o zaman ben hiç zirvede olamam .ss