İsterimde Dirilişteki kurdoğlu gibi olmasın.hhahah kurt adam olmak istemezmisin
İsterimde Dirilişteki kurdoğlu gibi olmasın.hhahah kurt adam olmak istemezmisin
Bizde de Bu Şarkı Benim başlıyorHain @mrt-06 nın kanalında yapmaman güzel olmuş Geç onun kanalını bastır, arkandayız
Geçen haftaya göre 0.30 yükselmişiz senin olmadığın bölüm düşmüş ama.Yürüyen ölüler kan kaybetmiş iyice.
Biraz şanşızlık vardı Halkın Polisinde üç dizi birden perşembe yayınladı Halkın Polisi 5 adımcık yükselmişhhhaha kadın eli değince diye bir dizi yazmıştım 2014 de bilmem hatırlarmısın ilgiyle izlenmişti
bir tam fantastik dizi yazacam eylül gibi vampirler cadılar kurt adamlar süper kahramanlar bir harmanlama yapacam @mrt-06 sizleride rol verecem
Bizde de Bu Şarkı Benim başlıyor
Çiğdem de sen de hainsin aaa kişi kendinden bilir işi. .ss
Geçen haftaya göre 0.30 yükselmişiz senin olmadığın bölüm düşmüş ama.
Gözlüğümü attım gelecek bölüm görecezBenim üzerime bölüm yaz zirve garanti.
TVen baya iyi gitmiş Music Survivor ve Benim Albümüm hangi kanalda yayınlanacak @Çiğdem- o yarışmalar dengeleri değiştirir
Yaz sezonunu şimdilik böyle idare ediyoruz asıl bombalar yeni sezonda geliyor.hhahah sana özel bir parantejde tühh diyecektim kanalı batırmışsın ayoll
aseretın kanalında gelecek yarışmalarım masacre inş kanalı yeniden var edecez
Yorumun üstünde tıklayınca kaç kişi yorum yapmış çıkıyor ya mesela ben 10 yorum başka biri 5 yorum o listede kaç kişi varsa mesela seninki 19 kişiysi 19x0.5 artı kazandığın hit her 100 hit (0.10 reyting) ekleniyor ve reyting ortaya çıkıyorListe neye göre belirleniyor @mrt-06
Gözlüğümü attım gelecek bölüm görecez
Senin bu programların reytingleri yüksek, @Aserat dan iyi bir teklif aldın mı bari, ucuza gitmemişsindir umarım
kurt adamdanlar genelde kellerini uçuralak öldürüyorlar @Billy Kaneİsterimde Dirilişteki kurdoğlu gibi olmasın.
Okuyan farklı kişi sayısı ve hite göreNeye göre belirleniyordu ben ona göre yüklenme yapayım.
Mesaj sayımız 400'e yaklaşmıştı en son ondan sordum nasıl 4.oluyorum diyeYorumun üstünde tıklayınca kaç kişi yorum yapmış çıkıyor ya mesela ben 10 yorum başka biri 5 yorum o listede kaç kişi varsa mesela seninki 19 kişiysi 19x0.5 artı kazandığın hit her 100 hit (0.10 reyting) ekleniyor ve reyting ortaya çıkıyor
Ne yazdın sen şimdi hiç bişey anlamadım.kurt adamdanlar genelde kellerini uçuralak öldürüyorlar @Billy Kane
aa evet %10 luk ortak olduk küçük ortağıyız kanalın
Kendisi kanalın %10 ortağı oluyor daha ne yapayım.Senin bu programların reytingleri yüksek, @Aserat dan iyi bir teklif aldın mı bari, ucuza gitmemişsindir umarım
Okuyan farklı kişi sayısı ve hite göre
Yorumun bir önemi yok ya önemli olan kaç kişinin yazdığıMesaj sayımız 400'e yaklaşmıştı en son ondan sordum nasıl 4.oluyorum diye
Üstte Deniz'e açıkladım sistemi o mesajdan baksana. .ssOkuyan farklı derken.
Yani kurt adam olursan kafanı uçurmaları gerekiyor öyle ölüm yazılırNe yazdın sen şimdi hiç bişey anlamadım.
Finalde ölmem şartıyla kabul ederim.Yani kurt adam olursan kafanı uçurmaları gerekiyor öyle ölüm yazılır
aa bu arada @pompy çok başarılı vlla dğeilmi @mrt-06 @Harunnn60Biraz şanşızlık vardı Halkın Polisinde üç dizi birden perşembe yayınladı Halkın Polisi 5 adımcık yükselmiş