- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Final bugün yalnız biliyorsun değil mi?Finale yetişirim tabi, ayıpsın.
Kaliteli dizi nerede, biz orada.
Bölümleri 5'er dakikalık özetler şeklinde izlersen yetişebilirsin ama
Final bugün yalnız biliyorsun değil mi?Finale yetişirim tabi, ayıpsın.
Kaliteli dizi nerede, biz orada.
Bugün coşturacaz konuyu final kaçmazFinal bugün yalnız biliyorsun değil mi?
Sana ne oluyor laBugün coşturacaz konuyu final kaçmaz
Ne noluyor bugün finali bende izleyecem Adem saolsun önümü açtıSana ne oluyor la
Şakasına dedim kanki zaten, nasıl yetişeyim?Final bugün yalnız biliyorsun değil mi?
Akşam dizinin sonunu söyleyeyim mi sanaŞakasına dedim kanki zaten, nasıl yetişeyim?
Bölümleri sindire sindire izleyeceğim, acelem yok. Şu an 3. bölümdeyim.
Sen ne anlarsın İçerde'den, git Diriliş izleNe noluyor bugün finali bende izleyecem Adem saolsun önümü açtı
Sözüm var birkaç arkadaşa birde konuda tutacam Dirilişe kurban olun sizAkşam dizinin sonunu söyleyeyim mi sana
Sen ne anlarsın İçerde'den, git Diriliş izle
Söyleme sakın, her türlü bir yerden görürüm zaten orası ayrı da.Akşam dizinin sonunu söyleyeyim mi sana
Sen ne anlarsın İçerde'den, git Diriliş izle
Mestan, Söz'deki Hafız.5. BÖLÜM
Akın Işık beklenildiği gibi bölüme damga vurdu. Celal tarafı kendince oyun yaptım sandı ama ellerinde patlayacak anladığım kadarıyla. Çünkü Yusuf ve Sarp da içeride ajan olduğunu anladı.
Melek, Sarp'tan şüphelenmeye başladı. Doğal olarak yani, Celal'e söylemediğine dua etsin. Özel video çekti, siler ileride onu, inanıyorum.
Mestan'a sinir oluyorum, yalaka tip. Her şeye sen bilirsin babam, şöyle babam, böyle babam. Çok sinir.
Son sahne de güzeldi. Melek ve Sarp öpüşürken Yeşim gördü. Yeşim onu elinde koz olarak kullanmasa bari. 😱
6. bölüme de geçerim birazdan.
Anaaa doğru ya, ben de diyorum nereden hatırlıyorum bunu. Söz'de sakalsız olunca garip geldi. Ali Haydar rolünde orada ilk başlarda biraz sinir oluyordum, şimdi seviyorum. Demek ki bir iticiliği var.Mestan, Söz'deki Hafız.
8. BÖLÜM
Oh bee süper bölümdü, efsaneydi.
Mestan öldü, oh oldu. Sarp da ikisinin kavgası sırasında ona ''yalaka'' dedi. Hahaha daha diğer bölüm yazdıydım, oh olsun. Sevindim ölmesine, çok yalakaydı.
Bence Mestan'ı öldüren Akın Işık'ın adamlarından birisi, yani ortadan kayboldu. Hani hesaplaşacaktı? Bence öldürerek hesaplaşma yoluna gitti. Ama Sarp nasıl kurtaracak bundan bilmiyorum. Olay üzerine kaldı. Füsun teyze ve Eylem'i de kaçırdılar.
Son sahne süperdi, Sarp sıkıştı köşeye...
9. bölüme geçerim birazdan.
10. BÖLÜM
Celal babanın dönüşü güzeldi. Ailesiyle kavuştuğu sahne, Yeşim'in o anki şok olması çok iyiydi.
Melek ve Sarp, Celal'in evinde konuşurken orada Celal izledi. Oha dedim içimden, iyi ki aşklarına dair bir şey söylemediler. Yoksa neler olurdu bilemiyorum.
Akın Işık güzel karakterdi, biraz sinir tip olsa da. Celal baba cayır cayır yaktı. Akın Işık hikayesi de böylece bitti, diğer bölümlerde de Alyanak ile uğraşacağız sanırım.
11. bölüme geçtim.