Ademe yok he üzdün daha yakışıklı.ssben programi izlerken suratlarina bakiyorum ben birtek okadar yarismalar izledim sadece Atakan için yakışıklı tabirleri kullanip avatarima koymuştum
Ademe yok he üzdün daha yakışıklı.ssben programi izlerken suratlarina bakiyorum ben birtek okadar yarismalar izledim sadece Atakan için yakışıklı tabirleri kullanip avatarima koymuştum
programin sonuna kadar forumda olmayacağim icin avatrim bu kalsin artik. benim karamsarliklar arasinda herzaman umudunu kaybetmemeyi simgeleyen güvercinim bana yeterAdeme yok he üzdün daha yakışıklı.ss
Finaller bitti dedim ya sana, bu aralar tatildeyim yoksa bu saate kadar ne oturacam@Bully uyumadan okula gidecen galiba sizin sahur biteli cok oldu ne bekliyon de gidinde bende gideyim
tatil derken? okula gitmiyonmu :O bilmiyordum. Bende diyorum bu niye hep sabahliyorFinaller bitti dedim ya sana, bu aralar tatildeyim yoksa bu saate kadar ne oturacam
Ama yaz okulu başlayacak 1-2 haftaya.
Final sınavları bitince napılır, tatile girilir dimi Sınavlar bittiği zaman tatile girdiğimi anlarsın diye düşünmüştümtatil derken? okula gitmiyonmu :O bilmiyordum. Bende diyorum bu niye hep sabahliyor
iyiymiş
Neyse yaz okulu detayinida baska zaman konusuruz
iyi tamam konuşmayızFinal sınavları bitince napılır, tatile girilir dimi Sınavlar bittiği zaman tatile girdiğimi anlarsın diye düşünmüştüm
Konuşacak bir şey yok, 2 ders alacam işte yazın
en çokta bu yakıştı ama @DarkLeqenD bayılmış ama gülmekten1 gün sonra kurtuluyorum çok şükür, rahat rahat giydiririm artık
Ya ne demezsin, adımız manyak Bully'e çıktı bu avatar yüzünden
İnsanları güldüren bir fotoğraf işte, güzel yorumun dibidir bu. Ağlatsa daha mı iyi.ben seçtim güzel yorum yap ayoll değiştirmesin @Bully
hhahah aa bencede @Bully admin olarak forumun yüzünü güldüyüor bu ramazanda çok sevap özellikleİnsanları güldüren bir fotoğraf işte, güzel yorumun dibidir bu. Ağlatsa daha mı iyi.
Ramazandan dolayı 100x sevap.hhahah aa bencede @Bully admin olarak forumun yüzünü güldüyüor bu ramazanda çok sevap özellikle
senin o kemer yiyen adam avatarı ne
en çokta bu yakıştı ama @DarkLeqenD bayılmış ama gülmekten
hhaha aa daha sempatik gözüktün gözümeBenim @Maskeli Fedai 'ye Beren PP'si yapmamdan sonra en etkili avatar oldu diyebiliriz.
hhaha aa daha sempatik gözüktün gözüme
Forumu son 1 saatinde kapatmamız güzel hamle oldu yoksa sen napar eder oy bulurdunBöyle iddia sonucu sevmediği karakteri koyan pp'ler iyi oluyor. O safımda Tarkan ile Rihanna'ya yeneceğini düşündü. Boyunun ölçüsünü aldı Burada yine teke tek olsa ben yenerdim ama 10 kişiye karşı tek mecburen kaybettim birde senin özelden oklavaların. Bak Emir yenilirse @Bully ceza alacak rüşvetlerin beni kandırmaların sonucu kaybettik ama sonucu güzel oldu.
Forumu son 1 saatinde kapatmamız güzel hamle oldu yoksa sen napar eder oy bulurdun
@Çiğdem- sağol benim senaryoma bakmıyor emire oy vermedim diye sokak sanati iyi ders oldu sokak sanatina vermeseydim 7. sezonluk maceranın sonu olucaktı atacan tarafından merte vermeseydimForumu son 1 saatinde kapatmamız güzel hamle oldu yoksa sen napar eder oy bulurdun
Aa olmaz çok bile kaldı bende bu manyak, psikolojimi daha kötü etkilemeden acilen değiştirmem şartben seçtim güzel yorum yap ayoll değiştirmesin @Bully