hhahah aa aslında evet ikimizde güç sahibi olup umut ile kapışsak daha doğrusu pataklasam güzel reytingler elde ederiz
Seni küçük eserim @vadikızı ile kapıştıracağım.
hhahah aa aslında evet ikimizde güç sahibi olup umut ile kapışsak daha doğrusu pataklasam güzel reytingler elde ederiz
Gelecek hafta kendine doyacaksın şimdiden söyliyeyim.
Beni değil de bir başkasını kapatacak oraya. Ayrıca beni oraya nasıl kapattı bak bu da ayrı bir kaosit olay.
İftira. 😱 O sözler Acun'a mı ait sanki.burada herkesin iradesi sınanıyor, zayıf olan elenir, artık hayatta kalma kuralı bu!
Hayatta kalmak falan felan Survivor @Çiğdem-
Bu kadar ipucuna ben de görürdüm. Resmen duble spoi verdim.Resmen gelecek bölümlerde olacağı görüyorum.
Acun hep der hayatta kalmak için savaşacaksınızİftira. 😱 O sözler Acun'a mı ait sanki.
Sen varken destere kim, onu da öldürüp diziden çıkarmak lazım artık.
Anlaşılan senden kurtulamıcamm Umutt
İzlemediğim için dediğini bilmiyordum öyle miymiş.Acun hep der hayatta kalmak için savaşacaksınız
Survivor değil Fav10 ülkesi orası.hhahaha aslında biraz etrafıma baktımda bulunduğumuz yerde survivor adasına benziyor gibi 😱😱😱 @mrt-06
Bu kadar ipucuna ben de görürdüm. Resmen duble spoi verdim.
Sence gözlerini nerde açtın?
geldiğinde sana trip atar onun tribi çekilmiyor ayollSen varken destere kim, onu da öldürüp diziden çıkarmak lazım artık.
Bu kadar ipucuna ben de görürdüm. Resmen duble spoi verdim.
Sence gözlerini nerde açtın?
Hemen işi çözdüm gizli Survivor izleyicisi olabilirhhahaha aslında biraz etrafıma baktımda bulunduğumuz yerde survivor adasına benziyor gibi 😱😱😱 @mrt-06
Gizli Survivorcı vol 1 Survivor gibi gözüküyor sen değil diyorsanda Survivor yapsaydın daha çok ilgi çekerdiİzlemediğim için dediğini bilmiyordum öyle miymiş.
Survivor değil Fav10 ülkesi orası.
Sende bana baka baka kararacak gibisin. Kötü karakter olacak gibisin.
Vücudunu parayla satan adam bile olabilirsin yani evet dikkat etmelisin.Neyse eline düştük çok zıt gitmeyeceğim sana
O yakında wampir olur zaten senin kanını emmiş.
Yarın Sivas'tayım netim olursa elbette.Pek olay olmasa da iyi bir bölümdü eline sağlık. Umarım mesaj konusundaki bu bonkörlüğünü yarın akşam 21.00'den sonra da görebiliriz. @mrt-06