hhahah aa aslında evet ikimizde güç sahibi olup umut ile kapışsak daha doğrusu pataklasam güzel reytingler elde ederiz![]()
Seni küçük eserim @vadikızı ile kapıştıracağım.
hhahah aa aslında evet ikimizde güç sahibi olup umut ile kapışsak daha doğrusu pataklasam güzel reytingler elde ederiz![]()
Gelecek hafta kendine doyacaksın şimdiden söyliyeyim.![]()
Beni değil de bir başkasını kapatacak oraya.![]()
Ayrıca beni oraya nasıl kapattı bak bu da ayrı bir kaosit olay.
![]()
İftira. 😱 O sözler Acun'a mı ait sanki.burada herkesin iradesi sınanıyor, zayıf olan elenir, artık hayatta kalma kuralı bu!
Hayatta kalmak falan felan Survivor@Çiğdem-
Bu kadar ipucuna ben de görürdüm.Resmen gelecek bölümlerde olacağı görüyorum.![]()
Acun hep der hayatta kalmak için savaşacaksınızİftira. 😱 O sözler Acun'a mı ait sanki.![]()
Sen varken destere kim, onu da öldürüp diziden çıkarmak lazım artık.
Anlaşılan senden kurtulamıcamm Umutt
İzlemediğim için dediğini bilmiyordum öyle miymiş.Acun hep der hayatta kalmak için savaşacaksınız![]()
Survivor değil Fav10 ülkesi orası.hhahaha aslında biraz etrafıma baktımda bulunduğumuz yerde survivor adasına benziyor gibi 😱😱😱 @mrt-06
Bu kadar ipucuna ben de görürdüm.Resmen duble spoi verdim.
Sence gözlerini nerde açtın?![]()
geldiğinde sana trip atar onun tribi çekilmiyor ayollSen varken destere kim, onu da öldürüp diziden çıkarmak lazım artık.![]()
Bu kadar ipucuna ben de görürdüm.Resmen duble spoi verdim.
Sence gözlerini nerde açtın?![]()
Hemen işi çözdüm gizli Survivor izleyicisi olabilirhhahaha aslında biraz etrafıma baktımda bulunduğumuz yerde survivor adasına benziyor gibi 😱😱😱 @mrt-06
Gizli Survivorcı vol 1İzlemediğim için dediğini bilmiyordum öyle miymiş.
Survivor değil Fav10 ülkesi orası.![]()
Sende bana baka baka kararacak gibisin. Kötü karakter olacak gibisin.![]()
Vücudunu parayla satan adam bile olabilirsin yani evet dikkat etmelisin.Neyse eline düştük çok zıt gitmeyeceğim sana
O yakında wampir olur zaten senin kanını emmiş.![]()
Yarın Sivas'tayım netim olursa elbette.Pek olay olmasa da iyi bir bölümdü eline sağlık. Umarım mesaj konusundaki bu bonkörlüğünü yarın akşam 21.00'den sonra da görebiliriz.@mrt-06