Dirilişe kurban ol sen bir de Dirilişten nefret ediyormuş durum atmış pis.sss
Aynen çok sıkıldım herkes aynı ses tonu ile çok sıkıcı konuşuyordu.s.s seni de hoca olarak alalım diziye rahip bulalım bir yane kavga edin.
Dirilişe kurban ol sen bir de Dirilişten nefret ediyormuş durum atmış pis.sss
Tm okucam şimdi takip ederim diziyiBölüme gir hemen bulursun ama bu bölümü okuyarak da başlayabilirsin, anlarsın hikayeyi hem gelecek bölümlerde diziye gireceksin takip etsen iyi olur.
seni deney olarak birşeyler yapacakalr sanırım sana diğer bölüm
Kanka şu Ramazan bitsin de hele ona göre belirlerim karakterinin gidişatını.
Forumumuz muhafazakar fazla şey yazamıyorum.
Ankete kullandın mı ablam?
Nasıl istersenKanka şu Ramazan bitsin de hele ona göre belirlerim karakterinin gidişatını.
Forumumuz muhafazakar fazla şey yazamıyorum.
Ankete kullandın mı ablam?
Bu arada zindan hikayem nasıl olmuş. Seninki daha modern hali bodrum.DiDe çifti dedim o Ne biçim ımmmlamaktı
Yok kız bende numara yok sıradan zombiyim ama hikayem acıklı.
Onlar da seviliyor diye ekledim.
@Dosi'nin kötülüğünü beğenmedin mi, beni zindana kapamış zombi halimle daha ne yapsın.
Fena değilBu arada zindan hikayem nasıl olmuş. Seninki daha modern hali bodrum.
Attım gözlüğümü.Tm okucam şimdi takip ederim diziyi
Hayalleri işte. Kim bilir nereye düştü fazla da ipucu vermedim.Hhaha ne diyuor bu manyak @mrt-06
Seninle fena kapışırız bekle ve gör.
hhahah aa aslında evet ikimizde güç sahibi olup umut ile kapışsak daha doğrusu pataklasam güzel reytingler elde ederizAttım gözlüğümü.
Hayalleri işte. Kim bilir nereye düştü fazla da ipucu vermedim.
Beni değil de bir başkasını kapatacak oraya. Ayrıca beni oraya nasıl kapattı bak bu da ayrı bir kaosit olay.Seni zombi yapsaydı kötülük sayılırdı ama bu kötülük sayılmaz.
Erzak elenme gibi kelimeler çok kullanılmış bana Survivorı hatırlatıyor@Bully un başı dertden kurtulmuyor dosi birşeyler yapacak gibi bu arada mahsende zombi tutuyormus ama yanındakı zombiye atacan dedi sen zombi olarakmı girdin diziye orayı anlamadım @mrt-06
Bende @Harunnn60 ile iletişime geçtim erzak silah alıp gidicem ama harun peşimden gelir büyük İhitimalle
@sokak sanati na napıcaklar bakalım 7.bölüm detaylı o konu işlenecek gibi
Herhalde en çok dayak yenmesi istenen karakter.hhahah aa aslında evet ikimizde güç sahibi olup umut ile kapışsak daha doğrusu pataklasam güzel reytingler elde ederiz
Herhalde en çok dayak yenmesi istenen karakter.
yoksa gizli gizli acunmu izliyor @mrt-06 😱😱😱Erzak elenme gibi kelimeler çok kullanılmış bana Survivorı hatırlatıyor
Gelecek hafta kendine doyacaksın şimdiden söyliyeyim.Kullandım ablam DiDe dedimm
İzliyorsa şaşırmam böyle gizli izleyen çok yakaladım zamanında
burada herkesin iradesi sınanıyor, zayıf olan elenir, artık hayatta kalma kuralı bu!@EFE UYSAL canım eleme nerde. Ben göremedim.