Verdim, VaSo'cuyuz.Hani geçen hafta bakıyordun.
Çiğdem ön plana çıkınca bunu yazman şaşırttı.
ANkete oy ver.
Cidden sen olmayınca dizi olmuyor galiba gelecek bölümlere bir göz atayım.En düşük bölüm bu olmuş gibi. Fragman efsane 7. Bölümü heyecanla bekliyorum.
Gül beyi pardon hanımı pardon beyi kınıyorum. Aç kal yine de o lafları etme erdemli ol.😛
Cadı olarak bu büyüyü @yatutarsa açıklasın.
Knk link at bakıyım ben çok unutkanımHani geçen hafta bakıyordun.
Çiğdem ön plana çıkınca bunu yazman şaşırttı.
ANkete oy ver.
Olmaz.Yoo iyice okumuştumm benn tüm çiftleri seviyorum ben oy kullanmasam olurmu
Geçen hafta da başka bir şey için kızmıştın sana da ne yazsam beğendiremiyom.Benim rolüm neden azaldı la 'ımm' dedim sahne bitti .ss
La sorun orda bir şey yazmıyonOlmaz.
Geçen hafta da başka bir şey için kızmıştın sana da ne yazsam beğendiremiyom.
Ankete oy kullan.
Ben zombiyim, yanımdaki de zombi ama yanımdakinin kim olduğunu gelecek bölümlerde göreceksiniz.@Bully un başı dertden kurtulmuyor dosi birşeyler yapacak gibi bu arada mahsende zombi tutuyormus ama yanındakı zombiye atacan dedi sen zombi olarakmı girdin diziye orayı anlamadım @mrt-06
Bende @Harunnn60 ile iletişime geçtim erzak silah alıp gidicem ama harun peşimden gelir büyük İhitimalle
@sokak sanati na napıcaklar bakalım 7.bölüm detaylı o konu işlenecek gibi
İlk bölümler sen hikayeni tükettin kanka ama diğer grup elemanları gidince ortalık senle Esra'ya kalacak kim bilir ne fındıklar kırırsanız. @dizi kolikLa sorun orda bir şey yazmıyon
Bu kısalık iyidir cnm aa sen akıllı zombisindir kesinBen zombiyim, yanımdaki de zombi ama yanımdakinin kim olduğunu gelecek bölümlerde göreceksiniz.
Kısa mı olmuş sence bende niye çabuk okudum diyorum.
İlk bölümler sen hikayeni tükettin kanka ama diğer grup elemanları gidince ortalık senle Esra'ya kalacak kim bilir ne fındıklar kırırsanız. @dizi kolik
Bölüme gir hemen bulursun ama bu bölümü okuyarak da başlayabilirsin, anlarsın hikayeyi hem gelecek bölümlerde diziye gireceksin takip etsen iyi olur.Knk link at bakıyım ben çok unutkanım
Cidden sen olmayınca dizi olmuyor galiba gelecek bölümlere bir göz atayım.
Cadı olarak bu büyüyü @yatutarsa açıklasın.
Dirilişe kurban ol sen bir de Dirilişten nefret ediyormuş durum atmış pis.sssDiriliş gibi olmuş ben olmayınca dizi. Bence 1 kötü manyak karakter daha yarat bunlar hep travmatik davranıyor.
Saf hikayeyi sen yazıyorsun ben nasıl tüketeyimBen zombiyim, yanımdaki de zombi ama yanımdakinin kim olduğunu gelecek bölümlerde göreceksiniz.
Kısa mı olmuş sence bende niye çabuk okudum diyorum.
İlk bölümler sen hikayeni tükettin kanka ama diğer grup elemanları gidince ortalık senle Esra'ya kalacak kim bilir ne fındıklar kırırsanız. @dizi kolik
Yok kız bende numara yok sıradan zombiyim ama hikayem acıklı.Bu kısalık iyidir cnm aa sen akıllı zombisindir kesin
bu arada @RüzgarGülü @yatutarsa çifti derken @sokak sanati
@Dosi'nin kötülüğünü beğenmedin mi, beni zindana kapamış zombi halimle daha ne yapsın.Diriliş gibi olmuş ben olmayınca dizi. Bence 1 kötü manyak karakter daha yarat bunlar hep travmatik davranıyor.
seni deney olarak birşeyler yapacakalr sanırım sana diğer bölümDiriliş gibi olmuş ben olmayınca dizi. Bence 1 kötü manyak karakter daha yarat bunlar hep travmatik davranıyor.
Kanka şu Ramazan bitsin de hele ona göre belirlerim karakterinin gidişatını.Saf hikayeyi sen yazıyorsun ben nasıl tüketeyim
Ankete kullandın mı ablam?Bölüme yorum yapalım yokuz ama yapalım hadi Dosiye şok oldum sakladığı atacanmışş aboo bakalım @Bully bulabilcekm @denizz19 @dizi kolik diyaloğu süperdi Çiğdem gruptan ayrılcak harunada demedi bakalım neler olacak