Tarkan - 10 | Yeni Albüm

tolgab

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
7,198
Puanı
560
nW5rRg.jpg

Tarkan 7 yıl aranın ardından çıkardığı yeni albümü '10' 15 Haziran'da tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Albümdeki şarkılar:

1. YOLLA
Söz: Tarkan Müzik: Tarkan - Ozan Çolakoğlu
2. ÇAY SİMİT
Söz - Müzik: Gülşah Tütüncü
3. BENİ ÇOK SEV
Söz: Günay Çoban Müzik: Serkan İzzet Özdoğan
4. BEN SENİN…
Söz - Müzik: Sezen Aksu
5. ÇOK AĞLADIM
Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem
6. HER ŞEY FANİ
Söz - Müzik: Sezen Aksu
7. KEDİ GİBİ
Söz - Müzik: Tarkan
8. HODRİ MEYDAN
9. BİZ ÇOCUKKEN
Söz: Günay Çoban Müzik: Tarkan
10. BAL KÜPÜ
Söz: Günay Çoban Müzik: Tarkan
11. ACIMASIZ
Söz - Müzik: Nazan Öncel
12. SEVDAM TEK NEFES
Söz: Aysel Gürel Müzik: Tarkan
13. O SEVİŞMELER
Söz - Müzik: Ümit Sayın
14. AFFEDİN BİZİ ÇOCUKLAR

Son düzenleme:
Efsane geri dönüyor, 10 numara albüm geliyor :Z Müziği biraz Yakar Geçerim şarkısının müziğine benzettim ama :D

Youtube'ta biri şarkının sözlerini paylaşmış, nakaratı bir canlandırdım kafamda da, bayağı iyi görünüyor :Z

Konusu açıldığına göre buraya taşıyalım sohbetimizi @Bully :A :A :A

Şarkı sözleri tarkan tarzını biraz andırıyor evet tabi böyle kuru kuru okuyunca pek akılda birşey canlanmıyor ama eminim söyleniş şekliyle bomba bir hit olucaktır :Z

albüm gelmeden ilk çıkışına gidelim tarkanın 92 yılına ben 1 yaşındayım sen henüz doğmamışsın tarkan desen 20 yaşında gencecik bir çocuk ahh olmuş 25 yıl hala piyasada kalmak büyük başarı 90 lar 2000ler 2010 da bitiyor 3 nesilede şarkısını duyurmuş sıra 2020 de tabi serdar,musti kenan içinde geçerli :Z:Z:Z

Son düzenleme:
Konusu açıldığına göre buraya taşıyalım sohbetimizi @Bully :A :A :A

Şarkı sözleri tarkan tarzını biraz andırıyor evet tabi böyle kuru kuru okuyunca pek akılda birşey canlanmıyor ama eminim söyleniş şekliyle bomba bir hit olucaktır :Z

albüm gelmeden ilk çıkışına gidelim tarkanın 92 yılına ben 1 yaşındayım sen henüz doğmamışsın tarkan desen 20 yaşında gencecik bir çocuk ahh olmuş 25 yıl hala piyasada kalmak büyük başarı 90 lar 2000ler 2010 da bitiyor 3 nesilede şarkısını duyurmuş sıra 2020 de tabi serdar,musti kenan içinde geçerli :Z:Z:Z
Ben Kıl Oldum şarkısından 2 yaş küçüğüm haliyle çocukluğumda hiç yer edinememiş :D

Bu şarkıyla çıkış yapıp sonradan Megastar olmak büyük olay cidden :A

Tarkan, Serdar, Musti ve Kenan 20-25 yıldır pop müziğin zirvesindeler, hepsinin ayrı ayrı kıymetlerini bilmek lazım :D

Ben Kıl Oldum şarkısından 2 yaş küçüğüm haliyle çocukluğumda hiç yer edinememiş :D

Bu şarkıyla çıkış yapıp sonradan Megastar olmak büyük olay cidden :A

Tarkan, Serdar, Musti ve Kenan 20-25 yıldır pop müziğin zirvesindeler, hepsinin ayrı ayrı kıymetlerini bilmek lazım :D
hahah aa tabi o şarkıya bizimde yaşımız yetmedi ama bence 92 dönemine göre çok iyi bir şarkı hala ara sıra aklıma geldikçe dinliyorum klibide çok renkli tarkan palyaçoya benziyor birazda kıyafetiyle :A :A :A

Ben zaten demet handeciler gibi birbirine düşmanlık besleme olayı yok bende zaten türkiyede tarkan musti rekabeti yada düşmanlığı diyelim bunun üstüne rekabet yok ama tarkanıda aynı seviyede dinleyip seviyorum serdarı kenanıda 20 yılın üstünde kalmak piyasada kolay değil ayoll dediğin gibi halada sene 2017 olmuş bu şarkıcıların şarkılarıyla albümelriyle heyecanlanıyoruz kenanıda serdarıda beğendim şimdi sıra tarkan ile mustimde bakalım :Z

aa bu arada tarkanın son albümleri genelde az şarkılı oluyordu bu sefer 14 şarkı falan olucakmıs sanırım buda başka güzel bir haber :A

Albüm teaser'ı değilmiş ki bu. :( Boşuna heyecanlı heyecanlu girdim konuya. :D

DCS2LpiXgAELY-9.jpg

Albüm süpriz şekilde bu akşam satışa sunuldu millet akın etmiş istanbulda mağazaya :A

netede düştü albümün çıkış parçasını dinliyorum gerçekten süper tarkan bu şarkıyla yıkar ortalığı güzel bir klip ile buradan çıkış parçasına hemen göz atın diğer şarkılarada aynı yerden bakabilirsiniz hepsini dinleyince toplu bir albüm değerlendirmesi yapacam :Z:Z:Z

http://mp3indirdur.com/91621-mp3-tarkan-yolla-indir.html

@Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Maskeli Fedai

@Forumdash

@Doğu

Son düzenleme:
DCS2LpiXgAELY-9.jpg

Albüm süpriz şekilde bu akşam satışa sunuldu millet akın etmiş istanbulda mağazaya :A

netede düştü albümün çıkış parçasını dinliyorum gerçekten süper tarkan bu şarkıyla yıkar ortalığı güzel bir klip ile buradan çıkış parçasına hemen göz atın diğer şarkılarada aynı yerden bakabilirsiniz hepsini dinleyince toplu bir albüm değerlendirmesi yapacam :Z:Z:Z

@Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Maskeli Fedai

@Forumdash

@Doğu
Muhteşem görünüyor, dinlerken dans edesim geldi :A Çocukları pistten alalım, megastar geri döndü :Z

Yazın şarkısı belli olmuştur şimdiden, hayırlı olsun :D Bu yaz Yolla ile coşacağız :Z

Albümü ben de yorumlarım 1-2 gün içinde, şarkıları dinlemek için sabırsızlanıyorum :D

Albümün tamamını dinledim. Bu yaz Yolla'ya müthiş bir klip bekliyorum, tek kelime ile muhteşem olmuş :)

Kedi Gibi ve Beni Çok Sev de gayet güzel olmuş, adam popun ustası ya ötesi yok :F

Muhteşem görünüyor, dinlerken dans edesim geldi :A Çocukları pistten alalım, megastar geri döndü :Z

Yazın şarkısı belli olmuştur şimdiden, hayırlı olsun :D Bu yaz Yolla ile coşacağız :Z

Albümü ben de yorumlarım 1-2 gün içinde, şarkıları dinlemek için sabırsızlanıyorum :D
yarım saattir yolla şarkısını dinliyorum şuan tekrar başa alıcam yatana kadar dinlemeyi düşünüyorum klipte yarın gelse :Z:Z:Z

albümüde yarın dinler yorumlarım çıkış parçası dısında bunu iyi yorumlarda görüp dinledim tarkanın efsane slowlarına eklenebilir kusursuz olmuş :A
http://mp3indirdur.com/91614-mp3-tarkan-beni-cok-sev-indir.html

Ahahaha bu yapımcılar harbiden s*lak mı? Neden online platformlara koymamişlar? Spotify'a baktım yok. Korsana teşvik ediyorlar resmen :F

dinlerim uyurken @Çiğdem-

Ahahaha bu yapımcılar harbiden s*lak mı? Neden online platformlara koymamişlar? Spotify'a baktım yok. Korsana teşvik ediyorlar resmen :F

oralarda yarın akşammış cnm samsun bey öyle yazmış :F albüm satışını sadece süpriz şekidle 1 gün erkene almıslar bu akşam sunmuslar ama online şeylerde normal tarih olan yarın akşammıs bu akşam albüm aldırmak içinmi yapıldı bilmem :A

çıkış parçasını dinlesen yeter şimdirik albüme yarın göz atarsın şarkı gerçekten süper :Z

Müthiş olmuş. Sanatçı bozuntularını pistten alalım efsane geliyor :Z :A

i-tunes ve fizy de bu gece 12 civarı olucakmış spotify de ise 14 gün sonra olacakmış :F

kapatırız falan diyor diğer korsan siteleri ama millet çoktan indirdi şarkıları bende hepsini indirdim bunlar uyusun ayoll :A :A :A @Bully