Tarkan - 10 | Yeni Albüm

DCS2LpiXgAELY-9.jpg

Albüm süpriz şekilde bu akşam satışa sunuldu millet akın etmiş istanbulda mağazaya :A

netede düştü albümün çıkış parçasını dinliyorum gerçekten süper tarkan bu şarkıyla yıkar ortalığı güzel bir klip ile buradan çıkış parçasına hemen göz atın diğer şarkılarada aynı yerden bakabilirsiniz hepsini dinleyince toplu bir albüm değerlendirmesi yapacam :Z:Z:Z

http://mp3indirdur.com/91621-mp3-tarkan-yolla-indir.html

@Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Maskeli Fedai

@Forumdash

@Doğu
kimin bu şarkı biliyoruz mu?:D Şarkı güzel.Dinleriz yazın:Z.Tarkan kıvamında.Ha efsane falan diyenler çıkarsa dislike atarız o ayrı konu:D

Albümü dinledim. -soundcloud'da var.- Bir daha dinlerim ilerleyen saatlerde. Bence genel olarak hareketli parçaların dinlenebilitesi var, slowlar eh işte.

Bir tane düğün şarkısı var. Bu şarkı kalbimin tek sahibine gibi bir şey. Yazın dana parçası olarak duyarız gibi sık sık.

Şimdilik en beğendiğim şarkı ise Kedi Gibi oldu. Hodri meydan, yolla şarkılarının girişleri güzeldi. Çay-simit ve ben senin... dinledikçe sevilebilecek şarkılar.

Slowları tam hatırlayamıyorum ama sanırım Affedin çocuklar, olması gerek şarkının adı, bol sosyal içerikli duruyor.

Gidim de cuppayı dinleyeyim. Bence gayet güzeldi. :A

Ayrıca Tarkan'ın eski şarkıları gerek hareketli gerekse slow olsun çok çok çok iyi şarkılar. Hep onları vermesini bekleyemeyiz bence. -ben de bekliyorum maalesef ama bi şımarık gelmeyecek bir daha, kabullenelim.-

Albümü dinledim. -soundcloud'da var.- Bir daha dinlerim ilerleyen saatlerde. Bence genel olarak hareketli parçaların dinlenebilitesi var, slowlar eh işte.

Bir tane düğün şarkısı var. Bu şarkı kalbimin tek sahibine gibi bir şey. Yazın dana parçası olarak duyarız gibi sık sık.

Şimdilik en beğendiğim şarkı ise Kedi Gibi oldu. Hodri meydan, yolla şarkılarının girişleri güzeldi. Çay-simit ve ben senin... dinledikçe sevilebilecek şarkılar.

Slowları tam hatırlayamıyorum ama sanırım Affedin çocuklar, olması gerek şarkının adı, bol sosyal içerikli duruyor.

Ayrıca Tarkan'ın eski şarkıları gerek hareketli gerekse slow olsun çok çok çok iyi şarkılar. Hep onları vermesini bekleyemeyiz bence. -ben de bekliyorum maalesef ama bi şımarık gelmeyecek bir daha, kabullenelim.-
Beni çok sev özellikle harika bir slow olmuş klipte gelir sanırım :A

bahsettiğin şarkı affedin bizi çocuklar sosyal içerilikli oda harika bir şarkı olmuş sözlerinden dolayı favorim oldu diyebilirim albümde :A

aynen.Ama suç bizim de değil yani.Çıtayı Nirvana`ya çıkaran da kendisi:A

i-tunes ve fizy de bu gece 12 civarı olucakmış spotify de ise 14 gün sonra olacakmış :F

kapatırız falan diyor diğer korsan siteleri ama millet çoktan indirdi şarkıları bende hepsini indirdim bunlar uyusun ayoll :A :A :A @Bully
Ben de dinledim. Şöyle üstün körü yazayım

Yolla=yazı götürecek şarkı sanki Gülşen sesi de var :X
Çok ağladım=En beğendiğim şarkı, tam benlik olmuş. Uzun yol şarkısı dediğimden olmuş. Acıcaksın bu şarkıyı gideceğin yere varana kadar çalacak:X
Ben Senin=Bu şarkıyı da sevdim
Biz Çocukken=Bu şarkı nedense bana Justin Bieber'ın Children şarkısını aklıma getirdi:X Ne gerek vardı dedirtti. Vakıflardan, derneklerden, tvlerden övülür o başka :X

Albümü dinledim ilk dinlemede beğendiklerim hareketlilerden Yolla, Kedi Gibi ve Sevdam Tek Nefes, slowlar arasından Beni Çok Sev ve Biz Çocukken.

Albümde olan 14 şarkının 7 tanesi slow 7 tanesi hareketli kardeş payı :A :A :A

Slowlardan Sevişmeler , Herşey Fani ve Çok Ağladım idare eder buldum 😵

Beni Çok Sev Klip gelir kusursuz bir slow olmuş dinlemeye doyamıyorum :bhr:

Affedin Bizi Çocuklar sosyal içerilikli albümdeki favorim nakarat sözleri inanılmaz anlamlı söz tarkan yazmış. Seside şarkıya inanılmaz yakışmış

1 Beni Çok Sev
2 Affedin Bizi Çocuklar
3 Acımasız
4 Biz Çocukken
5 Çok Ağladım
6 Herşey Fani
7 Sevişmeler

Hareketlilerden Yolla zaten süper bir çıkış parçası olmuş klip montajdaymış yakında gelir ayrıca Hodri Meydan, Kedi Gibi , Çay Simit de çok hareketli hit olucak şarkılar :Z

Sevdam Tek Nefes romantik tarzda slowada yakın ama ben hareketli listeme aldım hoş bir tarzı var bu şarkınında :A

Ben Senin sadece bu hareketli şarkıyı idare eder buldum 😵

1 Yolla
2 Çay Simit
3 Kedi Gibi
4 Hodri Meydan
5 Sevdam Tek Nefes
6 Bal Küpü
7 Ben Senin

@Bully @Yiğitt @S.G.A.T. @Forumdash @berkann @Doğu

Affedin Bizi Çocuklar sosyal içerilikli albümdeki favorim nakarat sözleri inanılmaz anlamlı söz tarkan yazmış. Seside şarkıya inanılmaz yakışmış

1 Beni Çok Sev
2 Affedin Bizi Çocuklar
3 Acımasız
4 Biz Çocukken
5 Çok Ağladım
6 Herşey Fani
7 Sevişmeler

Hareketlilerden Yolla zaten süper bir çıkış parçası olmuş klip montajdaymış yakında gelir ayrıca Hodri Meydan, Kedi Gibi , Çay Simit de çok hareketli hit olucak şarkılar :Z

Sevdam Tek Nefes romantik tarzda slowada yakın ama ben hareketli listeme aldım hoş bir tarzı var bu şarkınında :A

1 Yolla
2 Çay Simit
3 Kedi Gibi
4 Hodri Meydan
5 Sevdam Tek Nefes
6 Bal Küpü
7 Ben Senin

Tüm albümü dinlemedim, sadece YOLLA şarkısını dinledim. Harika olmuş, son yılların en iyi pop şarkısı diyebilirim. Mükemmel seslendirmiş. :Z :bhr:

Tüm albümü dinlemedim, sadece YOLLA şarkısını dinledim. Harika olmuş, son yılların en iyi pop şarkısı diyebilirim. Mükemmel seslendirmiş. :Z :bhr:

birde sitelerden kaldırmaya başlamışlar şarkıları hazır yüklüyken benim gibi indirin bence kısa sürede bulamayabilrisiniz nette bedava yerlerde :F

Şu slowunuda dinle cnm hareketlide yolla 1 numaraysa slowdada bu şarkı olmuş :A
http://mp3indirdur.com/91614-mp3-tarkan-beni-cok-sev-indir.html

1 Beni Çok Sev
2 Affedin Bizi Çocuklar
3 Acımasız
4 Biz Çocukken
5 Çok Ağladım
6 Herşey Fani
7 Sevişmeler

1 Yolla
2 Çay Simit
3 Kedi Gibi
4 Hodri Meydan
5 Sevdam Tek Nefes
6 Bal Küpü
7 Ben Senin

Herşey Fani, Ben Senin, Sezen'in 2 şarkısını da idare eder bulmuşsun :A Ben fena bulmadım ikisini de ama minik serçe daha bomba şarkılar yapabilirmiş tabii megastar'a :D

Bence albümün en iyileri, Yolla, Beni Çok Sev, Kedi Gibi ve Sevdam Tek Nefes olmuş :D

Bu dörtlüden sonra Çay Simit geliyor, o da güzel hareketli bir parça olmuş :D Hodri Meydan da rock tarzında güzel bir parça, albümdeki hareketli şarkılar 10 numara :D

Slowlardan Beni Çok Sev'den sonra Biz Çocukken, Acımasız ve Herşey Fani'yi iyi buldum. Affedin Bizi Çocuklar çok özel bir çalışma olmuş.

O Sevişmeler ve Çok Ağladım albümün idare eder parçaları bence sadece, diğer hepsini beğendim :D

Tabii zamanla dinledikçe fikirler değişebilir, megastar güzel bir dönüş yapmış kısacası, bize de albümün tadını çıkarması kalıyor :Z

Kısacası çocukları pistten alalım kral geri döndü :F

Herşey Fani, Ben Senin, Sezen'in 2 şarkısını da idare eder bulmuşsun :A Ben fena bulmadım ikisini de ama minik serçe daha bomba şarkılar yapabilirmiş tabii megastar'a :D

Bence albümün en iyileri, Yolla, Beni Çok Sev, Kedi Gibi ve Sevdam Tek Nefes olmuş :D

Bu dörtlüden sonra Çay Simit geliyor, o da güzel hareketli bir parça olmuş :D Hodri Meydan da rock tarzında güzel bir parça, albümdeki hareketli şarkılar 10 numara :D

Slowlardan Beni Çok Sev'den sonra Biz Çocukken, Acımasız ve Herşey Fani'yi iyi buldum. Affedin Bizi Çocuklar çok özel bir çalışma olmuş.

O Sevişmeler ve Çok Ağladım albümün idare eder parçaları bence sadece, diğer hepsini beğendim :D

Tabii zamanla dinledikçe fikirler değişebilir, megastar güzel bir dönüş yapmış kısacası, bize de albümün tadını çıkarması kalıyor :Z

cuppadan sonra bu albümde olan sezen şarkılarınıda yeterli bulmadım :F sezenin tarkana niye böyle yaptığını anlamadım bilinçlimi yoksa zorlamamı yapıyor :A :A :A

idare eder olarak aynı düşünüyoruz Sevişmeler , Herşey Fani ve Çok Ağladım ve ben seni tabi bunlarda güzelde diğerlerinin yanında idare eder kıvamda ama kalan 10 şarkıda hitlik şarkılar hangisine klip gelirse tutar :A :A :A

Favorilerimiz aynı boşuna müzik adamı demiyorlar bize :A

cuppadan sonra bu albümde olan sezen şarkılarınıda yeterli bulmadım :F sezenin tarkana niye böyle yaptığını anlamadım bilinçlimi yoksa zorlamamı yapıyor :A :A :A

idare eder olarak aynı düşünüyoruz Sevişmeler , Herşey Fani ve Çok Ağladım ve ben seni tabi bunlarda güzelde diğerlerinin yanında idare eder kıvamda ama kalan 10 şarkıda hitlik şarkılar hangisine klip gelirse tutar :A :A :A
Artık üretemiyor mu desek, kendi albümüne hitleri doldurmuş valla, insan şüpheleniyor tabii haliyle :A

Yolla klibini bekliyoruz merakla, yıkacaktır ortalığı :Z İdare eder dediklerimizi de severiz belki zamanla belli olmaz :A

Kedi Gibi, Beni Çok Sev de yüzde yüz kliplenmeli :D Sevdam Tek Nefes ve Çay Simit de klipsiz bırakılmaması gereken şarkılar.

Günay Çoban 3 tane güzel şarkı yapmış albüme Beni Çok Sev zaten şimdiden dillerde, Nazan Öncel - Tarkan işbirliğinin devam etmesi de hoşuma gidiyor güzel bir dostlukları var, Acımasız da güzel bir slow olmuş :D

Favorilerimiz aynı boşuna müzik adamı demiyorlar bize :A
Zaten hit şarkı belli ediyor kendini ama müzik kulağımız da iyi tabii bizim :A

Artık üretemiyor mu desek, kendi albümüne hitleri doldurmuş valla, insan şüpheleniyor tabii haliyle :A

Yolla klibini bekliyoruz merakla, yıkacaktır ortalığı :Z İdare eder dediklerimizi de severiz belki zamanla belli olmaz :A

Kedi Gibi, Beni Çok Sev de yüzde yüz kliplenmeli :D Sevdam Tek Nefes ve Çay Simit de klipsiz bırakılmaması gereken şarkılar.

Günay Çoban 3 tane güzel şarkı yapmış albüme Beni Çok Sev zaten şimdiden dillerde, Nazan Öncel - Tarkan işbirliğinin devam etmesi de hoşuma gidiyor güzel bir dostlukları var, Acımasız da güzel bir slow olmuş :D

Zaten hit şarkı belli ediyor kendini ama müzik kulağımız da iyi tabii bizim :A
montaj bitmek üzereymiş bu hafta içi klip gelir bence yanı tarkanın çıkış parçaları böyle olmalı cuppa muppa değil aa otür değişik şarkılarıda albümün içinde olabilir ama tarkanın çıkış parçasına böyle şarkılar yakışıyor yolla da baya alıp götürüyor :A

sevdam tek nefes romantizim dolu bir şarkı olmuş slow gibide ama hareketliye aldım ben hoş bir çalışma olmuş beni çok sev zaten yolla ile birlikte albümün 2 ayrılan şarkısı gibi :A

senin dediklerine ek olarak hodri meydanada klip gelse hayır demem ve sosyal içerikli olduğundan bizi affedin çocuklarada klip çekebilirki tarkanın o pürüssüz sesiyle şarkı insanı alıp götürüyor nakarat kısmı özellikle :bhr::bhr::bhr:

bu yaz ve gelecek yaz olmak züere bu 2 yılda bol bol klip çeker umarım :Z

Tarkan artık özüne dönsün diye bir dilekte bulunmuştum geçen gün. Yeni albüm çıkarmış. Beni Çok Sev şarkısı hoşuma gitti. Diğerleri yazın sıkça duyacağımız şarkılar olmuş. Onları özellikle açıp dinlemem. :)

bu Affedin Bizi Çocuklar Şarkısı`nı ritm,tip olarak kralın Earth Song`una benzetiyorum.Çok güzel şarkı ama megastar`a yakışır:):)

Merakla beklenen detaylı yorumumun vakti geldi. :A

Her şarkıyı en az 3-4 kere dinledim. Albüm çok iyi. Megastar sağlam dönüş yaptı. En iyi albümlerinden biri bile olabilir.

Çıkış şarkısı Yolla çok iyi, albümün en iyisi. Gerek altyapı, gerek söz - ritim her şey yerinde.

Ben Senin'i beğenmeyenler var ama bence onun da altyapısı çok iyi. İkinci klip şarkısı olsa olur?

Çay Simit, Kedi Gibi, Bal Küpü yine klip gelebilecek düzeyde hit potansiyeline sahipler.

Slowlardan en çok tabii ki Nazan Öncel imzalı Acımasız'ı beğendim. Buram buram Nazan Öncel kokuyor ve sözleri pek ağır olmuş. #TarkanDahaCokNazanOncelSarkisiSoylemeli

Beni Çok Sev ise buram buram Mustafa Ceceli bilemedin İrem Derici kokan bir şarkı olmuş. Tam bir düğün şarkısı, bu yaz her yerde çalar. :)

Şimdilik sıralama şöyle ama bir update gelir 1-2 haftaya:

1. Yolla
  2. Ben Senin
  3. Kedi Gibi
  4. Acımasız
  5. Çay Simit
  6. Bal Küpü
  7. Beni Çok Sev
  8. Her Şey Fani
  9. Hodri Meydan
  10. Affedin Bizi Çocuklar
  11. Sevdam Tek Nefes