Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkan Zengin maddi gücün yetmez ama ben sana indirim yapardım defansa ihtiyacım var biri sakatlandığında sol beke koyuyorum onu iyi bir durumda performansı gayret iyi satamam defans sıkıntısı çekemem akşam ki maçta onu satarsam sana Telloyu mu koyacam defansa orta saha oyuncusu iste benden ama defans değil zengin orta saha oyuncusu ama onu ben yedek sol bek diye koyuyorum istediğin benden orta saha oyuncusu var mı ? Kaya tam senin takıma göre örneğin
Manisaspor SK Gençlerbirliği SK'den Meriç adlı oyuncuyu 1.728.250 milion euroya satın almıştır.Bu arada benim 10 günlük sezon biletim varmış şimdi farkettim OFM bir ara herkese beleş dağıtmıştı
Beto 8 milyon euro karşılığında Galatasaraylı olmuştur.Galatasaray ile Ediz ve Emre Aktaş için de prensipte anlaşmıştık,önümüzdeki günlerde resmen açıklayacağız.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.