FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

iyi teklif bende teklif göndermiş ilk başladığı gün ama o kadar değil di kabül etmedi :D

Bir sürü oyuncu satılıkta hayrına alın paraya ihtiyacım var lütfen diyorum fiyatlar ucuz çoğu da genç çocuklar :D Edit:Ergin Keleş,Şener Aşkaroğlu,İlker Tugal ve Berkay Velivar

Son düzenleme:
Bir sürü oyuncu satılıkta hayrına alın paraya ihtiyacım var lütfen diyorum fiyatlar ucuz çoğu da genç çocuklar :D Edit:Ergin Keleş,Şener Aşkaroğlu,İlker Tugal ve Berkay Velivar

Beleşe versen bile pek ilgi olmaz bence onlara :D Ama merak etme yabancılar alır :D

Bu arada Gençlerbirliği'nden Orhan Sam'ı 2.890.000€ karşılığında kadromuza kattık. Faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncumuza başarılar dileriz :)

Beleşe versen bile pek ilgi olmaz bence onlara :D Ama merak etme yabancılar alır :D

Bu arada Gençlerbirliği'nden Orhan Sam'ı 2.890.000€ karşılığında kadromuza kattık. Faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncumuza başarılar dileriz :)
Hahahaha hihihih hohoho :D

[TD="class: tdImg"][/TD]
[TD="class: tdMessage"]Yönetim Kurulu Eskisehirspor'den pek memnun değil, Kanouté'yi € 35.834.000 ile Sevilla FC'den satın aldı. Bu çaresiz bir hareket gibi görünüyor - umarız ki bu büyük paralı sözleşme hayalkırıklığı yaratmasın![/TD]

Yeni Transferimiz Hayırlı Uğurlu Olsun :D

:D imzamı kaldırabilirsin rahatsız ediyorsa :)

Kanoute Aldım € 35.834.000:D fiyat çok ama bütçe o kadar kötüleşmedi ama transfer tamamlandı bugün kaleci forvet aldım 1 tane defans alırım alırsam .....

Son düzenleme:
la o kadar parayı nerden buldun :D birde benim yetenek avcısının getirdiği adamı almışsın hayırlı olsun ::D

Teşekkür ettim Es Esin bütçesi gayret yüksekti zaten iyi oyuncular alındı zirveye oynuyacağız şu anda bütçe çok yüksek değil ama idare eder :D Ne iyi ne kötü bütçeyi epey aşağı çekti Kanoute Bu Kadar yükseğe almazdım ama hücüm ve formu gayret iyi çok iyi işe yaracaktır zaten bir forvet önemli alacaktım barosa ve ardaya misoviçe ouresmaya çok teklifler verdim ama osmanaslan ve bedhant hatta fb de kabül etmediği için konouteyi aldım aldığıma yarar inş.. oyuncu bundam yüzde yüz eminim

Şu Anda Transfer Söz Konumuz Değildir Sadece 1 Tane İyi Defans Oyuncusu Alacağız Ve Bazı Oyuncularımız Satılıktır Her Türlü Teklif Değerlendirmeye Alınır Bilginize

Es Es Menejeri AlemTo

osmanaslan sen kaç yaşındasın yahu her oyuncuya yaşlı diyorsun şu anda misoviçle onu mu kıyaslıyorsun:d

Kanoute çok yaşlı Misimovic'in hücumu 91, Kanoute'nin 93 çok fark yok. Misi 13 Milyon €, sen Kanoute'ye 35 Milyon € verdin. 33 yaşında mı ne oyun motorunda yaş da etkiliyor bunu herkese sorabiliriz.

Mehmet Yılmaz tarnsfer listesine eklenmiştir. 3,500,000 milyon € veren alır. :)

Son düzenleme:
osmanaslan bir kerede tebrik et be kardeşim ben sen gibi iyi oyuncularımı satıp takımın kalitesini düşünmedim netten yaz konute başarısına bir de misoviçin misoviç gs oynamadan gitti ve misoviç maç puanları o kadar yüksek değil ikisini kıyaslama başka oyuncularımı kıyasla.....

[TABLE="class: tableContent, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: leftSide"]Buffel[/TD]
[TD]RC Genk[/TD]
[TD]Galatasaray[/TD]
[TD="class: right"]€ 6.615.250 € 12.191.906 arkadş daha böyle sen çok önemsiz oyunculara para verdin bana göre yinede seni tebrik ettik......[/TD]
[TD="class: right rightSide"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Buffel şu anda en iyi oyuncularımdan... 1-0 ve 5-0'lık maçlarda iyi iş yaptı... O parayı vermeye değerdi sen nasıl Kanoute'ye 35 Milyon € veriyorsan...

bir tek o değil osmanaslan tartışmak istemiyorum burada kime sorarsan iyi transfer yaptı der satsam yine o fiyattan aşağı satmam ama hayatta satmam.....