Haftaya araba kazasıyla geliyorum umarım beğenirsin o zaman.
Evet.
Yorum yapan kişi sayısı pompycim.![]()
İnşallah askere kadar varil gibi olup çürük raporu alırsın@batuhankaralar umarım en kısa sürede süzülürsün kardeşim![]()
Ayy inşallahİnşallah askere kadar varil gibi olup çürük raporu alırsın![]()
Nasıl yani ben istersem Kavak Yelleri izleyemiyormuyum?😱 Bilinen dizi hem de.Neyse geçmiş olsun ama bu sahne çok boştu hakikaten adamı gördüler tanımadı başka bir numarası yoktu.Gitti güzelim diziİşte kafamda 10 tane sahne varsa 1 tanesini anca bulabildim, Tims nasıl özensiz davranmışsa kanalını açmayı bırak 1 tane video bile yüklememiş![]()
İyi bari 1 puan da olsa almışım ama fikrim aynı2. HAFTA SONA ERDİ!
Bu haftanın şampiyonu yine İçerde ile @Bully olurken Suskunlar, Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü ve Çocuklar Duymasın da ilk 5'te yer aldı.
Ancak her güzel şeyin bir sonu geldiği gibi @batuhankaralar (Kavak Yelleri) için de Dizi Savaşları macerası sona erdi. Kendisine hem geçmiş olsun, hem de jürimize hoş geldin diyoruz. Toplam puan durumu birazdan güncellenecek. Yorum yapan herkese teşekkürler.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @destere @FaJi @MasacRE- @Sherlock @*YıldırıM*
ben o konuyu hala anlamadım.Aldığımız puanlar finalde hesaplanmayacak mı?Neyin tartışması bu 2 haftadır?İlk 2 sabit zaten. Final şansı diğer dizilerin yok. İnanılmaz saçma sistem sayesinde final heyecanı her hafta yok oluyor.
@Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @denizz19 'a tebrik ederim.![]()
Aldığın puanlar bu hafta aldığın puana ekleniyor. Örneğin 80 puan almışsan 2. olduğun için aldığın +4'ü ekliyoruz ve 84 oluyor.ben o konuyu hala anlamadım.Aldığımız puanlar finalde hesaplanmayacak mı?Neyin tartışması bu 2 haftadır?![]()
evet çok güzel yine anlamdımAldığın puanlar bu hafta aldığın puana ekleniyor. Örneğin 80 puan almışsan 2. olduğun için aldığın +4'ü ekliyoruz ve 84 oluyor.![]()
ben o konuyu hala anlamadım.Aldığımız puanlar finalde hesaplanmayacak mı?Neyin tartışması bu 2 haftadır?![]()
harika atmadım okudum attım nedenini anladığını düşünmekteyimBu hafta yalnız başıma birinci olduğum için mutluyumDestekleyen herkese teşekkürler
@S.G.A.T. @mrt-06 sizleri de tebrik ederim
@sokak sanati almışın yine final puanını tebrikler, ilk final puanını alan @denizz19'u da tebrik ederim.
@batuhankaralar geçen hafta final puanı alıp bu hafta elendin, geçmiş olsun.Sahne seçiminin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk böylelikle, sağlık olsun diyelim
@Aserat senin de emeklerine sağlık![]()
Toplam puanına katkısı olacak. Birkaç puan artması bile kardır.evet çok güzel yine anlamdımfinale çıkarsak ya da yarı finalde ne gibi avantaji olacak bu puanların?
iyi de Aserat o zaman finale yakışır sahne koymayan ihtiyaç kalmıyor.Herkes çeyrek-yarı finalde kullanır en önemli sahneleriniToplam puanına katkısı olacak. Birkaç puan artması bile kardır.![]()