Tamam hayırlı iftarlar.@Aserat ben yavaştan kacayim 3 saat sonra girmeye calisirim sonuc ve bildirimlere bakmak için.
20 dakikamiz kaldi iftara misafirlerde gelmek üzeredir
Tamam hayırlı iftarlar.@Aserat ben yavaştan kacayim 3 saat sonra girmeye calisirim sonuc ve bildirimlere bakmak için.
@Aserat ben yavaştan kacayim 3 saat sonra girmeye calisirim sonuc ve bildirimlere bakmak için.
Hayırlı iftarlar diliyorum@Aserat ben yavaştan kacayim 3 saat sonra girmeye calisirim sonuc ve bildirimlere bakmak için.
özelden konuşuruz bu konuyu hem de yarışmayla ilgili bir konuyu danışıcamBende yilbasindan beri belki giderim diye diye kaldim Forumdan acil durum olmasa uzun süre gitmeye niyetim yok artik ben 3-4 gün ara verdim defalarca saglik sebeplerinden dolayi ama gidislerimi hep bildirdim. Bu yaz en uzun arami verecem tatilden dolayi girmeye imkanim olur ama internet sınırlı olduğu icin ve hem cenem açildiği icin hemde burada çok cevre edindigim icin girmemeye gayret edecem. Çünkü foruma girdimmi cikmak bilmiyorum Diğer sosyal medya üzeri iletisim kuracagim bazilariyla arada
Teşekkürler @MasacRE-Biraz geçmişe gidip Galip Derviş'ten 'Aşk İsyandır Bebeğim' şarkısını dinlemeye ne dersiniz?
SON 3 OY!
@MasacRE-'den puanlar:
9 - Kardeş Payı
8 - Suskunlar
7 - İçerde
6 - Hayat Bilgisi
5 - Çocuklar Duymasın
4 - Anne
3 - Söz
2 - Yaprak Dökümü
1 - Kavak Yelleri
ne diyeceksen bugün danis. yarin beni ne bekler bilmiyorumözelden konuşuruz bu konuyu hem de yarışmayla ilgili bir konuyu danışıcam
çıkmam gerekecek bir kaç saate yazarımne diyeceksen bugün danis. yarin beni ne bekler bilmiyorum
@mrt-06 Yaprak Dökümü'ne verdiği oy ile yüz güldüren bir destekte bulunuyor.
8 - Yaprak Dökümü
7 - İçerde
6 - Çocuklar Duymasın
5 - Suskunlar
4 - Kardeş Payı
3 - Kavak Yelleri
2 - Anne
1 - Söz
Benim oyları paylaşınca anlıklarda yükseldin.@mrt-06 Yaprak Dökümü'ne verdiği oy ile yüz güldüren bir destekte bulunuyor.
8 - Yaprak Dökümü
7 - İçerde
6 - Çocuklar Duymasın
5 - Suskunlar
4 - Kardeş Payı
3 - Kavak Yelleri
2 - Anne
1 - Söz
Son oyları gör öyle çık bari.çıkmam gerekecek bir kaç saate yazarım
@sokak sanati utan.SON 2 OY!
@mrt-06 Yaprak Dökümü'ne verdiği oy ile yüz güldüren bir destekte bulunuyor.
8 - Yaprak Dökümü
7 - İçerde
6 - Çocuklar Duymasın
5 - Suskunlar
4 - Kardeş Payı
3 - Kavak Yelleri
2 - Anne
1 - Söz