TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Ahh Ahh Nisa'm. Çok iyi ikili olurduk biz onunla.:Z @Yiğitt 'de bayılıyorDu ona.:A
Seni eşcinsel yaparız olmadı geçen destere'ye dedim erkek oyuncu bol eşcinsellerin şansı daha yüksek. :F

yılların birikimi ile güzel bir iş çıkartabilirim evet temeli olusturmaya baslıyayım kafamda :A
İlk taslağını bana atarsın. :A

Beni Morgan yapacaksın değil mi? :bhr:
Bunu mu diyorsun? :A

the-walking-dead-episode-516-morgan-james-1200-c.jpg

bölümler çok arka arkaya geliyor daha brinin yorumunu dedikodusunu bitirmeden @mrt-06 görümceğim diğer bölümü başlarmış buna anca iki gün sonra sıra gelir :)
Elticim daha gelecek Pazartesi'ye kadar bölüm yok zaten. :)

Seni eşcinsel yaparız olmadı geçen destere'ye dedim erkek oyuncu bol eşcinsellerin şansı daha yüksek. :F

off bee biraz ara iyi gelecek :) önce bir şu berbat merle karakterimi bir sindirmem lazım :)

Yok kalsın. @gizem ak 'ı al kadroya. Oda sever kötü rol.:A

:FHerneyese işte yem olacam yaa sevmiyon beni atacann yaa hem nerdesin bu dizide hani senin karakterin
Ben kendimi yazmayı unuttum sonradan ekleme de yapmadım. :F

off bee biraz ara iyi gelecek :) önce bir şu berbat merle karakterimi bir sindirmem lazım :)
Bölüme muhakkak bak ama bu bölüm tam senlik. :)

Yok kalsın. @gizem ak 'ı al kadroya. Oda sever kötü rol.:A
Seni de mi @Çiğdem-'e aşık etsek acaba ama araya mesafe girdi. :F

bölümler çok arka arkaya geliyor daha brinin yorumunu dedikodusunu bitirmeden @mrt-06 görümceğim diğer bölümü başlarmış buna anca iki gün sonra sıra gelir :)
aa evet biraz firene basmak lazım @mrt-06 :A

ama pazartesiye kadar artık dinlenecez zöellikle bu bölüme sen damga vurmussun @destere atacana kaç para verdin :F

:Fekleme yap birşey olmaz ki sensiz olurmu hiçç sende ol bu senaryoda
İkinci sezon gelirim artık ablam. :bhr:

Aman yok sen baştan bi karakter yarat bize. Ben bi düşüneyim sağdan soldan bi rol bulurum.:A
Aynen direkt diziden karakter de kullanılabilir. :A

Bu manyak sevgilisini yer ayoll günlük kızı nerden bulucan buna tövbe tçvbe :F :F :F
O da doğru en fazla konuk oyuncu olur. :F

Güzel :F :F

Kesin kafam güzelken zombiyi kafasından bıçakla öldürmüşümdür.

Sıra bizim yemeklerimizi ve en önemlisi içkilerimizi çalan @sokak sanati nı da yakalarım ve aynı şekilde öldürürüm :X :X

İkinci sezon gelirim artık ablam. :bhr:

Aynen direkt diziden karakter de kullanılabilir. :A

O da doğru en fazla konuk oyuncu olur. :F
Meggie'nin kardeşi vardı ama o çok salaktı o olmaz hem o Daryl ile şey yapıyordu.:A Carol bize yaşlı gelir. Rosita Tara ve Andrea kalıyor birini seçeriz artık.:A
insan yiyen bir manyakla kim sevgili olur ayoll günlük öğün gibi :A :A :A

hem bu manyağı sen bir zombiyle falan sevgili yapsana zombi buna birşey yapmasın hem adamı olur pis işlerini yapar :A :A :A

Güzel :F :F

Kesin kafam güzelken zombiyi kafasından bıçakla öldürmüşümdür.

Sıra bizim yemeklerimizi ve en önemlisi içkilerimizi çalan @sokak sanati nı da yakalarım ve aynı şekilde öldürürüm :X :X
:F İçki bulmak da zor olur şimdi ortamda. :A

Meggie'nin kardeşi vardı ama o çok salaktı o olmaz hem o Daryl ile şey yapıyordu.:A Carol bize yaşlı gelir. Rosita Tara ve Andrea kalıyor birini seçeriz artık.:A
Hakikatten Andrea boşta kaldı (dizi kolik) onu bir şekilde gruptan koparırsak gerisi gelir. :A

Yok yaaa bu sezon gell gell de beni sokak sanatinden sen kurtar bari:(
Yumucuğun kurtarır ablam. :A

insan yiyen bir manyakla kim sevgili olur ayoll günlük öğün gibi :A :A :A

hem bu manyağı sen bir zombiyle falan sevgili yapsana zombi buna birşey yapmasın hem adamı olur pis işlerini yapar :A :A :A
O senaryoyu destere'ye yazdık artık. :A

boyle bi sahne de yapmalısın ergenler için baksana 14 milyon izlenmiş :A
@vadikızı ve @denizz19 arasinda olur :A
Sen bölüme baktın mı? :A

Guzel ve surukleyici bir bölum olmus @mrt-06 benim en cok begendigim karakter @sokak sanati , dizinin yildizi konumunda ve en cok onun macerasini merak ederek okuyorum :) onun sonunu cok merak ediyorum :D