Evet aynen öyle olacak. Fragmanda da ipuçları var zaten.aa vlla süpegirl güçleri alıcakmısım bu kötü olaydan sonra sanrıım güçlerime kavusucam @mrt-06 ne planlıyor bilmiyoruz tabi ama sende share sin elbet yolumuz senlede birleşir ayoll
Evet aynen öyle olacak. Fragmanda da ipuçları var zaten.aa vlla süpegirl güçleri alıcakmısım bu kötü olaydan sonra sanrıım güçlerime kavusucam @mrt-06 ne planlıyor bilmiyoruz tabi ama sende share sin elbet yolumuz senlede birleşir ayoll
destere zaten benim ilgimi çeken bir üye değil dizi de nasıl ilgimi çeksin?destere sahnesi ilgi çekici değil mi? Ergen kitleye oynadım.
Güçlerine dair farklılıklar işte. Sen neden bahsediyorsun.
Kız abla belki nikah kıyar sana hemen ne hesap sorması.
Ablam macera yaşıyon işte fena mı.
Uvvvv fena gönderme.destere zaten benim ilgimi çeken bir üye değil dizi de nasıl ilgimi çeksin?
Kız abla daha yeni eline düştün dur hele.Ne biçim maceraa buu yeter kurtar beni bu sokak sanatından yaa
Birleşsin yolumuz destere yi de at gitsin işte aman
Evet aynen öyle olacak. Fragmanda da ipuçları var zaten.
Uvvvv fena gönderme.
Kız abla daha yeni eline düştün dur hele.
Bırak şimdi keresteyi benim Morgan rolü ne olacak? Havalı, duygusuz ama iyi bir karakter olarak takılmak istiyorum dizi de.Uvvvv fena gönderme.
Kız abla daha yeni eline düştün dur hele.
@Bully'nin yolu daha uzun. @Harunnn60 ile de aşk sahneleriniz vardır belki hemen önyargılı olma.hhahha aa bende fragmana göre söylüyorum zaten @mrt-06 şimdi tahmin ettim tuttu diye yalan atmıyayım
Ayoll zaten lori olarak benim @Bully rick ve shane sen @Harunnn60 sizlerle sahnemiz olcuakken merle @destere ile uğraşıyorum 4 bölümdür atacan kaanı hayalet oalrak kullanıyor senide denizin bakıcısı gibi kullanıyor bizide destere ile koyvermiş
Bölümü genel olarak nasıl buldun.Allahımm yarabbimm daha neler çektircek banaaaa allahımmm yardım ettt
Morgan kimdi çıkaramadım canım ya.Bırak şimdi keresteyi benim Morgan rolü ne olacak? Havalı, duygusuz ama iyi bir karakter olarak takılmak istiyorum dizi de.
@Bully'nin yolu daha uzun. @Harunnn60 ile de aşk sahneleriniz vardır belki hemen önyargılı olma.
Bölümü genel olarak nasıl buldun.
Morgan kimdi çıkaramadım canım ya.
5 dk farkla kaçırdın Deniz'i kısmet değilmiş. .ss Artık daha sonra görürsün umarım.Çok beğendim ama sokak sanati benle uğraşmasın artık ya ben @denizz19 bonişimin yanına gitmek istiyorum artıkk ona beni kurtarr diyecemm olamaz odaa
Bakalım @Harunnn60 ın bu aralar işi zor dizide bu arada hastanede çalısıyor bliyorsun denizide tedavi eden doktor rolu üstlenmiş yani haruna uygun bir rol geçirmişsin fark etmedim sanma ayoll@Bully'nin yolu daha uzun. @Harunnn60 ile de aşk sahneleriniz vardır belki hemen önyargılı olma.
Bölümü genel olarak nasıl buldun.
Morgan kimdi çıkaramadım canım ya.
5 dk farkla kaçırdın Deniz'i kısmet değilmiş. .ss Artık daha sonra görürsün umarım.
@vadikızı sana ben bile üzüldüm kız. Bu hallere düşecekmiydin sen.
Bölüm şahane olmuş. @destere 'ye çok güldüm.
Ama bölümün yıldızı yine benim. @mrt-06 içinde ki canavarı benim üzerimden açığa çıkarıyor arkadaşlar.
@Harunnn60 @*YıldırıM* @Çiğdem- @Bully @Dosi
Yaa ne zamann görcemm denizi bananee ben @denizz19 bonişimi görmek istiyorum artıkk
Piss sus bakayımm beni ne hallere soktunnn böyleeeyeter artık bırak peşimi beee
bölüme @destere ve bende tat katmısız sen zaten formundasın @mrt-06 bizden daha çok mağzeme çıkarıcak bakalım@vadikızı sana ben bile üzüldüm kız. Bu hallere düşecekmiydin sen.
Ama bölümün yıldızı yine benim. @mrt-06 içinde ki canavarı benim üzerimden açığa çıkarıyor arkadaşlar.
Evet ablacım keşke bunu @Harunnn60 da fark etseydi.Bakalım @Harunnn60 ın bu aralar işi zor dizide bu arada hastanede çalısıyor bliyorsun denizide tedavi eden doktor rolu üstlenmiş yani haruna uygun bir rol geçirmişsin fark etmedim sanma ayoll
Ne yapıcan Deniz'i artık sen Umut'la kaçtın kim bilir nereye götürecek nasıl dönecen daha yolun çok.Yaa ne zamann görcemm denizi bananee ben @denizz19 bonişimi görmek istiyorum artıkk
Piss sus bakayımm beni ne hallere soktunnn böyleeeyeter artık bırak peşimi beee
Kuru iftira. .ss@vadikızı sana ben bile üzüldüm kız. Bu hallere düşecekmiydin sen.
@denizz19 bonişimi sana yedirmemek için peşinden geldimm bee ıyy sensin lanet bee