TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

aa vlla süpegirl güçleri alıcakmısım bu kötü olaydan sonra sanrıım güçlerime kavusucam @mrt-06 ne planlıyor bilmiyoruz tabi :A ama sende share sin elbet yolumuz senlede birleşir ayoll :F
Evet aynen öyle olacak. :F Fragmanda da ipuçları var zaten. :A

Birleşsin yolumuz :Z destere yi de at gitsin işte aman :Z :A
Evet aynen öyle olacak. :F Fragmanda da ipuçları var zaten. :A

hhahha aa bende fragmana göre söylüyorum zaten @mrt-06 şimdi tahmin ettim tuttu diye yalan atmıyayım :A :A :A

Ayoll zaten lori olarak benim @Bully rick ve shane sen @Harunnn60 sizlerle sahnemiz olcuakken merle @destere ile uğraşıyorum 4 bölümdür atacan kaanı hayalet oalrak kullanıyor senide denizin bakıcısı gibi kullanıyor bizide destere ile koyvermiş :F :F :F

hhahha aa bende fragmana göre söylüyorum zaten @mrt-06 şimdi tahmin ettim tuttu diye yalan atmıyayım :A :A :A

Ayoll zaten lori olarak benim @Bully rick ve shane sen @Harunnn60 sizlerle sahnemiz olcuakken merle @destere ile uğraşıyorum 4 bölümdür atacan kaanı hayalet oalrak kullanıyor senide denizin bakıcısı gibi kullanıyor bizide destere ile koyvermiş :F :F :F
@Bully'nin yolu daha uzun. :F @Harunnn60 ile de aşk sahneleriniz vardır belki hemen önyargılı olma. :A

:F:F:FAllahımm yarabbimm daha neler çektircek banaaaa allahımmm yardım ettt
Bölümü genel olarak nasıl buldun. :A

Bırak şimdi keresteyi benim Morgan rolü ne olacak? :A Havalı, duygusuz ama iyi bir karakter olarak takılmak istiyorum dizi de. :A
Morgan kimdi çıkaramadım canım ya. :A

@Bully'nin yolu daha uzun. :F @Harunnn60 ile de aşk sahneleriniz vardır belki hemen önyargılı olma. :A

Çok beğendim ama sokak sanati benle uğraşmasın artık ya :F ben @denizz19 bonişimin yanına gitmek istiyorum artıkk ona beni kurtarr diyecemm olamaz odaa:T

Bakalım @Harunnn60 ın bu aralar işi zor dizide bu arada hastanede çalısıyor bliyorsun denizide tedavi eden doktor rolu üstlenmiş yani haruna uygun bir rol geçirmişsin fark etmedim sanma ayoll :F

5 dk farkla kaçırdın Deniz'i kısmet değilmiş. .ss Artık daha sonra görürsün umarım. :A

:(Yaa ne zamann görcemm denizi bananee ben @denizz19 bonişimi görmek istiyorum artıkk:T

@vadikızı sana ben bile üzüldüm kız. Bu hallere düşecekmiydin sen.:F

Bölüm şahane olmuş. @destere 'ye çok güldüm.:F
Ama bölümün yıldızı yine benim. @mrt-06 içinde ki canavarı benim üzerimden açığa çıkarıyor arkadaşlar.:A
@Harunnn60 @*YıldırıM* @Çiğdem- @Bully @Dosi

Piss sus bakayımm beni ne hallere soktunnn böyleee:ppp:yeter artık bırak peşimi beee:F

:(Yaa ne zamann görcemm denizi bananee ben @denizz19 bonişimi görmek istiyorum artıkk:T

Piss sus bakayımm beni ne hallere soktunnn böyleee:ppp:yeter artık bırak peşimi beee:F

Sen benim peşime takıldın lanet şey.:A Neyse zombiler ile maraton koş birazda gör konyayı.:A

@turkuazz sen nasıl buldun bölümü ve işkence mi.:A

Bakalım @Harunnn60 ın bu aralar işi zor dizide bu arada hastanede çalısıyor bliyorsun denizide tedavi eden doktor rolu üstlenmiş yani haruna uygun bir rol geçirmişsin fark etmedim sanma ayoll :F
Evet ablacım keşke bunu @Harunnn60 da fark etseydi. :F

Ne yapıcan Deniz'i artık sen Umut'la kaçtın kim bilir nereye götürecek nasıl dönecen daha yolun çok. :F

@vadikızı sana ben bile üzüldüm kız. Bu hallere düşecekmiydin sen.:F

Bölüm şahane olmuş. @destere 'ye çok güldüm.:F
Ama bölümün yıldızı yine benim. @mrt-06 içinde ki canavarı benim üzerimden açığa çıkarıyor arkadaşlar.:A
@Harunnn60 @*YıldırıM* @Çiğdem- @Bully @Dosi
Kuru iftira. .ss

Teşekkürler. :D