Abla sen birde 4. bölümü bekle başına çok kötü şeyler gelecek keşke @sokak sanati'nın peşinden gitmeseydin.![]()
Klasik ben. Cadikızı yazık oldu.
Abla sen birde 4. bölümü bekle başına çok kötü şeyler gelecek keşke @sokak sanati'nın peşinden gitmeseydin.![]()
Ne tür bir sahne şimdi sahnem olsun deyince aklıma başka şeyler geldi ister istemez.Atajohn düşünmüştür![]()
Beraber kaçış sahnesiNe tür bir sahne şimdi sahnem olsun deyince aklıma başka şeyler geldi ister istemez.@vadikızı
Bu arada şurdaki mesajı anladın demi.Klasik ben. Cadikızı yazık oldu.![]()
Atajohn düşünmüştür![]()
Bir türlü sokamadım cidden ama daha 13. bölüme kadar girecek inş.
Sürpriz olsun, rolünden memnun musun?![]()
Kanka bacağın yok kolun yok ne kaçışından bahsediyon.Beraber kaçış sahnesimalum kızdan uzak tut yeter
![]()
Şimdi beni de dahil edebilirsin falan derdim ama zombiyi oynayacaksam hiç almayayım.Bir türlü sokamadım cidden ama daha 13. bölüme kadar girecek inş.
Sürpriz olsun, rolünden memnun musun?![]()
Bu arada şurdaki mesajı anladın demi.
"Hepimiz öleceğiz! Hissediyorum... Ölüm çok yakın, "sokak"lardan bir karanlık tepemize çökecek. Bu karanlık öyle siyah ki göz gözü görmeyecek, aahhhh ahhhh ölüm is coming!
Sana sağlam bir herif verelim ablam @denizz19'un birçok işlevi kayboldu.düşünüyordur inşallahh
memnunum zombi olmasam dahada memnun olacağım bakalım sokak sanati peşinde ne olacak bana
Bu arada şurdaki mesajı anladın demi.
"Hepimiz öleceğiz! Hissediyorum... Ölüm çok yakın, "sokak"lardan bir karanlık tepemize çökecek. Bu karanlık öyle siyah ki göz gözü görmeyecek, aahhhh ahhhh ölüm is coming!
Vadikızım sırtına alırKanka bacağın yok kolun yok ne kaçışından bahsediyon.![]()
Bu sezonluk yoksun ama ben bu diziyi 2 sezon olarak düşündüm 2. sezonda olacaksın. Zombi değilsin.Şimdi beni de dahil edebilirsin falan derdim ama zombiyi oynayacaksam hiç almayayım.![]()
Hangi işlevim sağlam vardır belkiSana sağlam bir herif verelim ablam @denizz19'un birçok işlevi kayboldu.![]()
Vadikızım sırtına alır![]()
Bu devirde böyle sevgi bulunmaz Deniz kıymetini bil vadikızı ablamızın.Vadikızım sırtına alır![]()
Aklından geçen işlevin yerinde merak etme oraya dokunmadım haha.Hangi işlevim sağlam vardır belki![]()
Bu devirde böyle sevgi bulunmaz Deniz kıymetini bil vadikızı ablamızın.
Aklındaki işlevin yerinde merak etme oraya dokunmadım haha.![]()
Şimdiden 2. sezon planı yaptın demek helal olsun.Bu sezonluk yoksun ama ben bu diziyi 2 sezon olarak düşündüm 2. sezonda olacaksın. Zombi değilsin.
@*YıldırıM* bu bölüm sende varsın.![]()
Zombilere çilek dağıtsın @vadikızıAbla sen birde 4. bölümü bekle başına çok kötü şeyler gelecek keşke @sokak sanati'nın peşinden gitmeseydin.![]()