Sen yarışmanın Bahar Candanı olabilirdin.sssyarışmacılara gerek yok ayoll çekirdek çitleriz sohbet eder oyun falan oynarız
Sen yarışmanın Bahar Candanı olabilirdin.sssyarışmacılara gerek yok ayoll çekirdek çitleriz sohbet eder oyun falan oynarız
@denizz19 Sıla ile @sokak sanati Beren ile gelsin yeter zaten, başka yarışmacıya gerek yok Gör sen sonra reytingiAy galiba konuyu 20 jüri ile kapatıcaz.
Bence de gerek yok, maksat geyik muhabbet olsunyarışmacılara gerek yok ayoll çekirdek çitleriz sohbet eder oyun falan oynarız
@destere nin en seveceği yarışma olabilir bu. Hiç sap olmayacak ortalık kızlarla dolu olacak hep Yalnız yakında gidecek galiba umarım kaçırmaz bu yarışmayı
Kesin değil daha bekle
Yildirim öncelikle basarilar diliyorum. Benden yana bir iyi birde kötu haberim var.İlgimi çekmiyor pek moda tarzı programlar, TV'de bir tanesini bile izlemedim
Ama jüri olabilirim tabii ben de @*YıldırıM* cığım
yukaridaki cevabimi oku@Dosi yarışmacı olur
@denizz19 Sıla ile @sokak sanati Beren ile gelsin yeter zaten, başka yarışmacıya gerek yok Gör sen sonra reytingi
Aynen nefret ederim zaten abla yumoş Kerimcan'danAaa hadi bee başka adam bulamadınmı senn @Bully kaanımdan kerimcan olmaz
Aynen nefret ederim zaten abla yumoş Kerimcan'dan
O buranın başı istediğini yapar YıldırımDimii yaw sen adam gibi adamsın kerimcan olmaz senden @*YıldırıM* cımm başkasını yap kerimcan diyee
O buranın başı istediğini yapar Yıldırım
Vay Anam vay, benzetecek baska kimse bulamadinmiDimii yaw sen adam gibi adamsın kerimcan olmaz senden @*YıldırıM* cımm başkasını yap kerimcan diyee
Vay Anam vay, benzetecek baska kimse bulamadinmi
Suan bunu dinliyordumda paylasaym dedim
Bu sarkinin sadece basligini @Bully cevap olarak @EFE UYSAL a verirdimi yaa başka adam kalmamış sanki
Bu sarkinin sadece basligini @Bully cevap olarak @EFE UYSAL a verir
o kisiyle isim olmaz diyor
Ben bügün Tarkanla kafayi iyce bozdum ama bu sarkida harika
@Çiğdem- le yarışacağım çok güzel kombinleri var hogathanınEkli dosyayı görüntüle 55691
Merhaba arkadaşlar. Forumda ilk projemle karşınızdayım. Daha önce de sürekli düşündüğüm ama bir türlü gerçekleştiremediğim yarışma programını başlatmaya karar verdim. Programımın kanalı henüz belli değildir. Bu yüzden tüm kanal sahiplerine duyurulur.
Konu: Her bölüm öncesi benim tarafımdan belirlenen 3 konsept yarışmanın jüri üyelerine sunulacak ve jüri hangi konsepti seçerse o bölümde o konsept kullanılacaktır. Yarışmacılar o bölümdeki konsept'e uygun giyinmiş istediği kişi ile (ünlü,model) yarışabilecektir. Her bölüm 2 aşamadan oluşacaktır. İlk aşamada seçtiğiniz kişinin kombinine göre puanlama yapılacaktır. 2. aşamada ise seçtiğiniz kişinin yayına uygun (ünlü,model) bularak ikisi arasındaki uyum üzerinden puan alacaksınız. Her bölümde haftanın tarzı ve rüküşü seçilecektir. Tarz olan( yani bölümü 1. tamamlayan kişi) diğer bölüme +3 puan ile başlayacaktır. Rüküş olan yarışmacı ise elenecektir. Elenen yarışmacılar da puan verebilecektir.
İlk aşamada 10 puan, ikinci aşamada ise 5 puan üzerinden değerlendirilecektir. İlk veda eden yarışmacı da 2. bölümden itibaren puan verecektir. Elenen yarışmacıların puanlaması da ilk aşamada 7, ikinci aşamada 3 puan üzerinden değerlendirilecektir.
Yarışmacı, ve ya jüri olmak isteyenler bu konu altından talepte bulunabilirler.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @rüzgar gülü @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa@Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
seninle yarışıyorum sen jüri olamazsınbeni juri yaz ecünnüleri eleştirmek için sabırsızlandım @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @destere @Bully
@*YıldırıM* ın işleri belli olmaz salon oğlanları konsepti yapıp batırır işi ortalık @Çiğdem- in jensenleriyle dolar@destere nin en seveceği yarışma olabilir bu. Hiç sap olmayacak ortalık kızlarla dolu olacak hep Yalnız yakında gidecek galiba umarım kaçırmaz bu yarışmayı
Şahane fikir salon oğlanları fikri gerçekten. Yapıcam.@Çiğdem- le yarışacağım çok güzel kombinleri var hogathanın
seninle yarışıyorum sen jüri olamazsın
@*YıldırıM* ın işleri belli olmaz salon oğlanları konsepti yapıp batırır işi ortalık @Çiğdem- in jensenleriyle dolar
demiştim @MasacRE- ye bir şeyi biliyoruzda söylüyoruz, konudan uzak durmak en iyisiŞahane fikir salon oğlanları fikri gerçekten. Yapıcam.
Sen soktun aklına fikri, mutlu musun şimdi?demiştim @MasacRE- ye bir şeyi biliyoruzda söylüyoruz, konudan uzak durmak en iyisi