dur bu sefer @Çiğdem- giller mutlu olsun ortalık kımıl kımıl oğlan kaynayacakSen soktun aklına fikri, mutlu musun şimdi?![]()
dur bu sefer @Çiğdem- giller mutlu olsun ortalık kımıl kımıl oğlan kaynayacakSen soktun aklına fikri, mutlu musun şimdi?![]()
Hhahah aa gerçekten bu @destere benle yarışabilir elin ecünnüsüyle yarışmaktansa benle yarışması daha mantıklı olur evet izin verebilirim benim giyim zevkim gayet iyidir hem abartısız sade ama şık@Çiğdem- le yarışacağım çok güzel kombinleri var hogathanın
seninle yarışıyorum sen jüri olamazsın
@*YıldırıM* ın işleri belli olmaz salon oğlanları konsepti yapıp batırır işi ortalık @Çiğdem- in jensenleriyle dolar![]()
ama bunu gerçekleştirmem için bana her tür konsepte uygun 500 resmini yollaman lazımHhahah aa gerçekten bu @destere benle yarışabilir elin ecünnüsüyle yarışmaktansa benle yarışması daha mantıklı olur evet izin verebilirim benim giyim zevkim gayet iyidir hem abartısız sade ama şık![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @Bully @cookies @EFE UYSAL @mrt-06 @*YıldırıM*
Tmm sen de yarismacisinHhahah aa gerçekten bu @destere benle yarışabilir elin ecünnüsüyle yarışmaktansa benle yarışması daha mantıklı olur evet izin verebilirim benim giyim zevkim gayet iyidir hem abartısız sade ama şık![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @Bully @cookies @EFE UYSAL @mrt-06 @*YıldırıM*