Stilim Sensin- Yakında!

Katılmak istiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ay iyi iyi sevindim. Bir kere daha atarım 4 olur. :A Sen de yarış bak. :A +1 puan garanti fazladan. :A

Öykü Serter ben oluyorum. :A
İstersen İvana sen ol abla. :A @Çiğdem- de Nurella olur. :A

:FAyy benden hiç ivana olmaz Nurella olabilirim ama ivana olamam:F

:F:FHadi bakalım Nurella abla olalım bu seferde yeter ki siz gençler eğlenin böyle ya konuşma trafiğine girmen lazım galiba:F
Ay onu en iyi Yiğit ve Çiğdem yapar. :A Her hafta en çok onlar konuşuyor. Ben yetişemem onlara. :A

beni juri yaz ecünnüleri eleştirmek için sabırsızlandım :Z:Z:Z @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @destere @Bully
Ay İvana da geldi . :A Canım cadım benim. Sivilceli cadım hoş geldin. :A

Hayırlı olsun ama katılacağımı sanmıyorum. Moda ile hiç ilgim yoktur. :D @*YıldırıM*
Ay olur mu al sen Burçin Terzioğlunu işte onunla katıl. :A
Tıkla hadi evete de forum kalite görsün. :A

Ben pek modadan anlamıyorum. :(

Fazla etiket yapmak yasak. :A
Ay ya sen de olmasan kim elenecek ilk başta. :A Neyse peki. :A Juri ol o zaman :A

:FKonuşmadan nasıl ikna edecen yaw
Gözlerimle. :A :hearteyes:

Ay gelen geçen de juri oluyor zaten. :A Artık Jüriler birbirini eler. :A
Hoş geldin aramıza o zaman. :A

Ay onu en iyi Yiğit ve Çiğdem yapar. :A Her hafta en çok onlar konuşuyor. Ben yetişemem onlara. :A

Ay İvana da geldi . :A Canım cadım benim. Sivilceli cadım hoş geldin. :A
hhahah aa ben çiğdem olarak bulunucam juride soy adım sönmez ama söndürücem o ecünnüleri beni oklavam ile birlikte stüdyoya çağırırsın :A :A :A

Ay olur mu al sen Burçin Terzioğlunu işte onunla katıl. :A
Tıkla hadi evete de forum kalite görsün. :A

Ay ya sen de olmasan kim elenecek ilk başta. :A Neyse peki. :A Juri ol o zaman :A

Gözlerimle. :A :hearteyes:

Ay gelen geçen de juri oluyor zaten. :A Artık Jüriler birbirini eler. :A
Hoş geldin aramıza o zaman. :A

:Fvayy o kadar etkili gözlerin var demek

hhahah aa ben çiğdem olarak bulunucam juride soy adım sönmez ama söndürücem o ecünnüleri beni oklavam ile birlikte stüdyoya çağırırsın :A :A :A
Ay dur hele yarışmacı bulalım da. :A sokak sanati yiğit falan gelse. :Abully. :A

Belki başladıktan sonra 1-2 hafta konuk jürilik yaparım ama moda bana çok çok çok uzak. :A
Ay gören de seni Kerimcan Durmaz zanneder. :A Altı üstü bir resim atacaksın. :A

:Fvayy o kadar etkili gözlerin var demek
Tabi. :A Güneşe çıkınca kedi gözüne dönüyor bir tıslarım hepsi yarışmacı olur. :A