eee sonra naptın sonra çekip gittin tabiNormal bir dizi zannettim TV'de yayınlanan"Ulan ne zaman başladı böyle fantastik isimli bir dizi?" diyerekten giriş yaptım konuya
![]()
eee sonra naptın sonra çekip gittin tabiNormal bir dizi zannettim TV'de yayınlanan"Ulan ne zaman başladı böyle fantastik isimli bir dizi?" diyerekten giriş yaptım konuya
![]()
Tebrik ederim güzel yazmışeee sonra naptın sonra çekip gittin tabiinsanın yüzü kızarır hiçmi sevgili görümceğim @mrt-06 e saygın yok
insan bir tebrik eder kırk yılda bir senaryo yazmış bir başarılar dileseydin en azından
bu nasıl sıvacılık sana yakıştıramadım sıvacıların yüzkarası
![]()
ama şöyle bişey var tebrikte aracıyı değil direk mal sahibini tebrik etmek lazımTebrik ederim güzel yazmışOldu mu?
Yalnız harbiden kırk yılda bir yazmış en son 3 yıl önce yazdım diyordu?
Nihayet kuluçka dönemi bitti de bizimle paylaştı bu muazzam senaryosunu
![]()
Nasıl da eltisini düşünür.eee sonra naptın sonra çekip gittin tabiinsanın yüzü kızarır hiçmi sevgili görümceğim @mrt-06 e saygın yok
insan bir tebrik eder kırk yılda bir senaryo yazmış bir başarılar dileseydin en azından
bu nasıl sıvacılık sana yakıştıramadım sıvacıların yüzkarası
![]()
4 yıl önce aslında.Tebrik ederim güzel yazmışOldu mu?
Yalnız harbiden kırk yılda bir yazmış en son 3 yıl önce yazdım diyordu?
Nihayet kuluçka dönemi bitti de bizimle paylaştı bu muazzam senaryosunu
![]()
işte bir görümcek bir elti kadar olamıyor ben arkamı dönsem anında ihanete uğruyorum elti tarafından ama onun yokluğunda yinede onu canla başla savunuyorumNasıl da eltisini düşünür.
4 yıl önce aslında.Şimdi işim yokken bu harikulade işi sizlerle buluşturmak istedim.
![]()
Aşk olsun ne ihanetimi gördün de böyle konuşuyorsun.işte bir görümcek bir elti kadar olamıyor ben arkamı dönsem anında ihanete uğruyorum elti tarafından ama onun yokluğunda yinede onu canla başla savunuyorumben ne kadar iyi bir insanım kendime sarılasım geldi bir an
)
tam da bu laftan sonra ne zaman gideceksin lafını söylemeni bekliyordumAşk olsun ne ihanetimi gördün de böyle konuşuyorsun.![]()
O zaman senin nezdinde @mrt-06 kardeşimi gönülden hapazlıyorum ve sevgiyle kucaklıyorumama şöyle bişey var tebrikte aracıyı değil direk mal sahibini tebrik etmek lazım
dediğin doğru kuluçka dönemini zar zor atlattı bu beceriksizlikle okunası anlaşılır bir senaryo yazdığı için ayrıca tebriği hakediyor ne kadar sıvasak azdır![]()
Neden 4 Yıl bekledin?Nasıl da eltisini düşünür.
4 yıl önce aslında.Şimdi işim yokken bu harikulade işi sizlerle buluşturmak istedim.
![]()
siz hararetle kucaklaşırken ben arada kalıp kazaya kurban gitmeyeyim yana çekileyim bariO zaman senin nezdinde @mrt-06 kardeşimi gönülden hapazlıyorum ve sevgiyle kucaklıyorumKalemine sağlık
Neden 4 Yıl bekledin?İlerleyen bölümlerde müstehcen sahneler var demek ki. Önceden sıradan bir üyeydin sansür yerim korkusuyla iktidarı ele geçireceğin günü bekledin ve artık zamanın geldiğini fark edip yayınlama gereği duydun
@destere nasıl tespitler ama?
![]()
Sende o lafa taktın elticim oysa iyi niyetimi üstte yazmıştım.tam da bu laftan sonra ne zaman gideceksin lafını söylemeni bekliyordum![]()
Yok aksine beni bilen bilir güç elime geçtiği andan itibaren senaryolara müdahele etmeye başlamıştım.O zaman senin nezdinde @mrt-06 kardeşimi gönülden hapazlıyorum ve sevgiyle kucaklıyorumKalemine sağlık
Neden 4 Yıl bekledin?İlerleyen bölümlerde müstehcen sahneler var demek ki. Önceden sıradan bir üyeydin sansür yerim korkusuyla iktidarı ele geçireceğin günü bekledin ve artık zamanın geldiğini fark edip yayınlama gereği duydun
@destere nasıl tespitler ama?
![]()
@Harunnn60 ne mesaj attıki acaba sana öyle etkili oldu biz kırk mesaj attık bir senaryo başlatmadınSende o lafa taktın elticim oysa iyi niyetimi üstte yazmıştım.
Yok aksine beni bilen bilir güç elime geçtiği andan itibaren senaryolara müdahele etmeye başlamıştım.Mesela @destere vuslata varamadı varabilirdi ama uygun görmedim.
Bilmiyorum @Harunnn60 mesaj atınca başlatasım geldi finaller de bitti şu sıralar o kadar boşum ki, cidden son yılların en boş günlerini geçiriyorum.![]()
benim afişi hazırlıyamadı hala ama Yada kaçtıSende o lafa taktın elticim oysa iyi niyetimi üstte yazmıştım.
Yok aksine beni bilen bilir güç elime geçtiği andan itibaren senaryolara müdahele etmeye başlamıştım.Mesela @destere vuslata varamadı varabilirdi ama uygun görmedim.
Bilmiyorum @Harunnn60 mesaj atınca başlatasım geldi finaller de bitti şu sıralar o kadar boşum ki, cidden son yılların en boş günlerini geçiriyorum.![]()
@Harunnn60 ne mesaj attıki acaba sana öyle etkili oldu biz kırk mesaj attık bir senaryo başlatmadın![]()
Bu akşamki bölüm bomba kaçırmayın.benim afişi hazırlıyamadı hala ama Yada kaçtı
umarım açılış ertelenmez benim kanalımın hep normalde olurda 4 yıl öncede ertelenmişti açılışı hatta @cookiesin dizisiyle yapmıştım ozaman senaryo bölümü sende değildi ozanda ve fks14 teydiBu akşamki bölüm bomba kaçırmayın.![]()
Etiketini beğendin mi? Uzun olmasın diye kısalttım.umarım açılış ertelenmez benim kanalımın hep normalde olurda 4 yıl öncede ertelenmişti açılışı hatta @cookiesin dizisiyle yapmıştım ozaman senaryo bölümü sende değildi ozanda ve fks14 teydi
evetEtiketini beğendin mi? Uzun olmasın diye kısalttım.
senin diziyi sevdim pembe dizi kıvamında haftada beş gün insanı bir hafta bekletmiyorsunBu akşamki bölüm bomba kaçırmayın.![]()
Teşekkürler Fav10 halkına hitap eden bir iş yapmaya çalışıyorum.senin diziyi sevdim pembe dizi kıvamında haftada beş gün insanı bir hafta bekletmiyorsun![]()
Aynen anlamadı
Aynen anlamadı