Amaaan herkes de Sule'yi istiyor Cengiz'in nesini begenmiyorsunuzo lafda sana denk geldi Şule gelsin iyi gelir 😉
Amaaan herkes de Sule'yi istiyor Cengiz'in nesini begenmiyorsunuzo lafda sana denk geldi Şule gelsin iyi gelir 😉
Bence Cengiz de gayet iyi ama Şule daha iyiAmaaan herkes de Sule'yi istiyor Cengiz'in nesini begenmiyorsunuz
Aynisi olmayabilir ama umarim begenirsin kötü degil yaniUmarım aynı karşılığı alırız senden de
İnşallahAynisi olmayabilir ama umarim begenirsin kötü degil yani
İste Sule daha iyi oldugu icin onu ilerleyen haftalara sakladimBence Cengiz de gayet iyi ama Şule daha iyi
hemen hemen herkesin sahnesi iyiydi ne yapayim cansu ile gelmistin 1-2 vermistim yildizlarda Cengiz iyi aldi yinedeAmaaan herkes de Sule'yi istiyor Cengiz'in nesini begenmiyorsunuz
Bu hafta elenmesem de çok kalacağımı sanmıyorum kolaya kaçan kişiler zirveye oynayacaktır.PUAN DURUMU
1) Hayat Bilgisi - 45
2) Anne - 42
3) Suskunlar - 40
4) Kavak Yelleri - 39
5) İçerde - 38
6) Yaprak Dökümü - 31
7) Cennet Mahallesi - 30
8) Kardeş Payı - 27
9) Söz - 27
10) Çocuklar Duymasın - 26
Önceki sezonlara damga vuran @denizz19'un yolculuğu bu sefer kısa mı sürecek? Dengeler nasıl değişecek? eTV'de kalmaya devam edin!
Bu tabloya göre benim puanlar acayip rol oynuyor dengeler alt üst olurPUAN DURUMU
1) Hayat Bilgisi - 45
2) Anne - 42
3) Suskunlar - 40
4) Kavak Yelleri - 39
5) İçerde - 38
6) Yaprak Dökümü - 31
7) Cennet Mahallesi - 30
8) Kardeş Payı - 27
9) Söz - 27
Önceki sezonlara damga vuran @denizz19'un yolculuğu bu sefer kısa mı sürecek? Dengeler nasıl değişecek? eTV'de kalmaya devam edin!
İyi aldiysak sorun yokhemen hemen herkesin sahnesi iyiydi ne yapayim cansu ile gelmistin 1-2 vermistim yildizlarda Cengiz iyi aldi yinede
Bu puan durumuna benim ve içerde antisi Deniz'in oyu da dahil.PUAN DURUMU
1) Hayat Bilgisi - 45
2) Anne - 42
3) Suskunlar - 40
4) Kavak Yelleri - 39
5) İçerde - 38
6) Yaprak Dökümü - 31
7) Cennet Mahallesi - 30
8) Kardeş Payı - 27
9) Söz - 27
Fenasın sen@denizz19'dan çarpıcı açıklamalar: "Kolaya kaçanlar zirveye oynayacaktır." #DiziSavaşları
Umarim 3 de degildir 3 ün üzerine kötü dememyani 1-2 degil
Güzel taktikler yapiyorsun@denizz19'dan çarpıcı açıklamalar: "Kolaya kaçanlar zirveye oynayacaktır." #DiziSavaşları
az önce konusmustuk ama yine basa sardikUmarim 3 de degildir 3 ün üzerine kötü demem
Sun dediler ben de sunuyorum işte.Fenasın sen
Aman ne kıymetli puanın varmış konuş konuş bitmediaz önce konusmustuk ama yine basa sardik
3 @Bully e gitti belki