Yok anlamadım, sanırım mesele senin vereceğin puanla da alakalımesela bu artik anlarsan
Yok anlamadım, sanırım mesele senin vereceğin puanla da alakalımesela bu artik anlarsan
Kisiden kisiye göre degisir bu durum mesela baskasindan beklenen en iyi puan 3 tür tesekkür edersin ama senden beklenen en az puan 3 tür begenmezsin olabilir yaniHerkesin tepkisine bakiyorum. baskasi misal 3 vermisse güzel puan diyorsaniz benim 3 puana kötu derseniz bozuşuruz
yok bu o ilk konuyla alakali degil ben az once bir yorum yazdim baskasinin 3 puanina iyi detip benim bir puanima kötü denilirse bozuşuruz dedim o sirada sen 5 puana iyi deyince o örnegi verdim yani bana kötü puan deme ihtimalin kalkiyorYok anlamadım, sanırım mesele senin vereceğin puanla da alakalı
bak bak @Bully buna aynen demiş.Kisiden kisiye göre degisir bu durum mesela baskasindan beklenen en iyi puan 3 tür tesekkür edersin ama senden beklenen en az puan 3 tür begenmezsin olabilir yani
yok bu o ilk konuyla alakali degil ben az once bir yorum yazdim baskasinin 3 puanina iyi detip benim bir puanima kötü denilirse bozuşuruz dedim o sirada sen 5 puana iyi deyince o örnegi verdim yani bana kötü puan deme ihtimalin kalkiyor
Sen zaten diziyi izlemediğin için avantajlısın beni gözümde ama 3'e de iyi demem üzgünüm Bakacaz artık durumabak bak @Bully buna aynen demiş.
ozman hesaplasacaz senle sonra Bully .
misal ben içerde izleyen olmadigim icin 3 iyi 5 harika demen gereken bir puan 😉
Onu bilemem tabi ama Anne'ye 3 verdiysen bozusuruzbak bak @Bully buna aynen demiş.
ozman hesaplasacaz senle sonra Bully .
misal ben içerde izleyen olmadigim icin 3 iyi 5 harika demen gereken bir puan 😉
avantajli olmam iyi ozaman dahada fazla gözüm üstünde hahahahaSen zaten diziyi izlemediğin için avantajlısın beni gözümde ama 3'e de iyi demem üzgünüm Bakacaz artık duruma
Geçersin kanka biz komediler olarak birbirimize destek çıkmalıyızŞu turu bir geçsek.
o lafda sana denk geldi Şule gelsin iyi gelir 😉Onu bilemem tabi ama Anne'ye 3 verdiysen bozusuruz
Ama şimdi listedeki yapımlar arasında hangilerini izleyip izlemediğin de önemli, onları da bilmem lazımavantajli olmam iyi ozaman dahada fazla gözüm üstünde hahahaha
söz suskunlar ve yaprak dökümü kavak yelleri izledigim dizilerdiAma şimdi listedeki yapımlar arasında hangilerini izleyip izlemediğin de önemli, onları da bilmem lazım
Umarım aynı karşılığı alırız senden de@denizz19 sen de harikasin gülüm hayirlisi dedigin mesajdan da anladigim tam olarak buydu