eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

Herkesin tepkisine bakiyorum. baskasi misal 3 vermisse güzel puan diyorsaniz benim 3 puana kötu derseniz bozuşuruz :A
Kisiden kisiye göre degisir bu durum mesela baskasindan beklenen en iyi puan 3 tür tesekkür edersin ama senden beklenen en az puan 3 tür begenmezsin olabilir yani :A

@denizz19'un uzun uzun açıklayarak verdiği puanlar geliyor. :A

9 - Anne (Harika idi)
8 - Suskunlar (Bu sahneyi hiç izlememiştim ama çok güzel olmuş)
7 - Hayat Bilgisi (Diğerleri bir tık kötü olunca bu da üstlere çıktı ama Ürperi candır)
6 - Söz (Pek diyalog olmasa da sahne içindeki dövüş sahnesi ve müziği süper)
5 - Kardeş Payı (Dizinin bazı bölümlerini izlemiştim o sebeple espriler hoşuma gidiyor)
4 - Yaprak Dökümü (Dayaktan başka bir şey izlemedik ama total ruhum karşı koyamadı)
3 - Cennet Mahallesi (Gelecek haftalarda daha da iyi olabilir ama bu hafta eh)
2 - İçerde (Mahalle kabadayılığı, araba kundaklama bu mu güzel)
1 - Kavak Yelleri (Diziyi izlememe rağmen bu sahne nedir yani)

Yok anlamadım, sanırım mesele senin vereceğin puanla da alakalı :D
yok bu o ilk konuyla alakali degil ben az once bir yorum yazdim baskasinin 3 puanina iyi detip benim bir puanima kötü denilirse bozuşuruz dedim o sirada sen 5 puana iyi deyince o örnegi verdim yani bana kötü puan deme ihtimalin kalkiyor :A

Kisiden kisiye göre degisir bu durum mesela baskasindan beklenen en iyi puan 3 tür tesekkür edersin ama senden beklenen en az puan 3 tür begenmezsin olabilir yani :A
bak bak @Bully buna aynen demiş.
ozman hesaplasacaz senle sonra Bully .
misal ben içerde izleyen olmadigim icin 3 iyi 5 harika demen gereken bir puan 😉

yok bu o ilk konuyla alakali degil ben az once bir yorum yazdim baskasinin 3 puanina iyi detip benim bir puanima kötü denilirse bozuşuruz dedim o sirada sen 5 puana iyi deyince o örnegi verdim yani bana kötü puan deme ihtimalin kalkiyor :A

bak bak @Bully buna aynen demiş.
ozman hesaplasacaz senle sonra Bully .
misal ben içerde izleyen olmadigim icin 3 iyi 5 harika demen gereken bir puan 😉
Sen zaten diziyi izlemediğin için avantajlısın beni gözümde ama 3'e de iyi demem üzgünüm :A Bakacaz artık duruma :A