Çilek Dökümü ne ya Allah aşkına cidden güldürdü sanki çilek ağaçta yetişiyorKoş Deniz dizine saçma dedi. @cookies
Çilek Dökümü ne ya Allah aşkına cidden güldürdü sanki çilek ağaçta yetişiyorKoş Deniz dizine saçma dedi. @cookies
Bu nasil bir sözdür kendin mi yazdinKalite her an her yerde yeter ki koklamayı bil
Umarım sen iftara gittikten sonra açıklanır
Aslında biraz daha var ama madem biraz sonra kaçacaksın o zaman şimdi açıklayayım.
haha bunun geliside var ama ya zaten ilkkez hala yemekle ugrasiyorum buraya daldim diyeUmarım sen iftara gittikten sonra açıklanır
Oylarin hepsini aciklayana kadar gelirse düzeltsin yoksa yapacak bir sey yok ne kadar bekleyecegimiz belli degilDUYURU!
@batuhankaralar oy verirken bir diziye puan vermeyi unutmuş. Bu yüzden ne yapacağımızı oylamaya açıyoruz. Oylarını geçersiz mi sayalım yoksa gelip düzeltene kadar bekleyelim mi?
@Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @sokak sanati @mrt-06
Bana aitBu nasil bir sözdür kendin mi yazdin
Elensin direkDUYURU!
@batuhankaralar oy verirken bir diziye puan vermeyi unutmuş. Bu yüzden ne yapacağımızı oylamaya açıyoruz. Oylarını geçersiz mi sayalım yoksa gelip düzeltene kadar bekleyelim mi?
Geçersiz sayarsan - puan vermen gerekir yoksa bize haksızlık olur, bence düzeltene kadar bekleyelim. Puan durumunu güncellersin o geldiğindeDUYURU!
İlk ismi Varotikliğin Zirvesinde'ydi yönetimin ricasıyla değiştirdik. Farklı projelere kucak açmaya çalışıyoruz.Çilek Kokusu geldi aklıma, isim sana yakışmamış ama içeriğe bakacaz artık
Şaka yapmıyorum ikisinden birini yapmamız lazım.Bana ait
Elensin direk
O daha berbatmış, bu yine kabul edilebilirİlk ismi Varotikliğin Zirvesinde'ydi yönetimin ricasıyla değiştirdik. Farklı projelere kucak açmaya çalışıyoruz.
O zaman mesainiz biraz daha uzun sürecek gibi.Geçersiz sayarsan - puan vermen gerekir yoksa bize haksızlık olur, bence düzeltene kadar bekleyelim. Puan durumunu güncellersin o geldiğinde
Benim şaka yaptığımı kim söylediŞaka yapmıyorum ikisinden birini yapmamız lazım.
Yazarligin güzelmis bu arada senin bir dizin vardi Lacivert ne oldu onaBana ait
Elensin direk
İnşallah başlayacakYazarligin güzelmis bu arada senin bir dizin vardi Lacivert ne oldu ona
Eğer başlatırsan veya yeni dizi yaparsan eTV'ye bekliyorum.İnşallah başlayacak