@Dosi teşekkürler.
MayısKralı senden önce yazdıEğer başlatırsan veya yeni dizi yaparsan eTV'ye bekliyorum.
MayısKralı senden önce yazdıEğer başlatırsan veya yeni dizi yaparsan eTV'ye bekliyorum.
Yazin baslatsana yazin iyi gidiyor ama sakin ucuza satma ne de olsa forumun en cok reyting alan dizisiİnşallah başlayacak
Niye ki, onun oylarını katmadan puan durumunu konuya eklersin, geldiğinde düzeltir güncelleştirirsin işteO zaman mesainiz biraz daha uzun sürecek gibi.
Dizisiydi. Nasıl olsa başlamayacak.Yazin baslatsana yazin iyi gidiyor ama sakin ucuza satma ne de olsa forumun en cok reyting alan dizisi
ve testi gectin rica ederim. Izlemedigim dizi olsada efsane bir sahneydi. Heyecanla izledim. Celal tam piskopatmiş
Çok teklif geldi 3 kanalda teklif verdi ama tekrarlarımızı en çok yayınlayan kanala vereceğizYazin baslatsana yazin iyi gidiyor ama sakin ucuza satma ne de olsa forumun en cok reyting alan dizisi
Umut etmen güzel bir şey.Niye ki, onun oylarını katmadan puan durumunu konuya eklersin, geldiğinde düzeltir güncelleştirirsin işte
Zaten o geceleri gelir, birazdan damlar diye umut ediyorum
Neden baslamasin canim elbet baslar senin de dizin vardi ona ne olduDizisiydi. Nasıl olsa başlamayacak.
Yaz için yeni dizi başlatacağım detayları yakında öğrenirsiniz.Neden baslamasin canim elbet baslar senin de dizin vardi ona ne oldu
Sende az cakal degilsin gülüm bunu defalarca söylemistim sanirimÇok teklif geldi 3 kanalda teklif verdi ama tekrarlarımızı en çok yayınlayan kanala vereceğiz
Yok la ilk kez söyledinSende az cakal degilsin gülüm bunu defalarca söylemistim sanirim
DUYURU!
@batuhankaralar oy verirken bir diziye puan vermeyi unutmuş. Bu yüzden ne yapacağımızı oylamaya açıyoruz. Oylarını geçersiz mi sayalım yoksa gelip düzeltene kadar bekleyelim mi?
@Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @sokak sanati @mrt-06
Sen cok beklersin daha benim sutlanmami trollcü basikız sonuçlar nasıl gidiyor @eskici şutlandın mı melun
Bekleyeceğim zaten. Bu arada unuttuğu dizi Yaprak Dökümü.Oyu sonuçları değiştiriyorsa bekle.
ıyyy profilinde survivor gördüm bir soğudum senden geldiğin yeregit melunSen cok beklersin daha benim sutlanmami trollcü basi
ve testi gectin rica ederim. Izlemedigim dizi olsada efsane bir sahneydi. Heyecanla izledim. Celal tam piskopatmiş