böyle bişeyler dener sanırımBu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.![]()
![article-2680934-1F608E2D00000578-125_634x441.jpg](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/07/04/article-2680934-1F608E2D00000578-125_634x441.jpg)
böyle bişeyler dener sanırımBu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.![]()
böyle bişeyler dener sanırım
![]()
Bu @Çiğdem- değil mi?Arkadaşlar dizide Carol ile SuperGirl'ü birleştirdiğim için diziyi okurken şöyle bir tasviri aklınıza getirebilirsiniz ahaha.@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Bully @cookies @sokak sanati @DarkLeqenD @xemrexxx @*YıldırıM* @vadikızı
![]()
Seni de doktor olarak sokalım doktor civanımÇok hoş buldum![]()
Olur tabi ama 13. bolumden sonra miSeni de doktor olarak sokalım doktor civanım![]()
Aynen çünkü 13'e kadar yazdım ilgiye bağlı olarak 30'a kadar devam ettircem.Olur tabi ama 13. bolumden sonra mi
Bu arada Çilek dökümünde senden ilham aldim haberin olsun![]()
30 nedir lo o zamana kadar dayancak mısın su ana kadar o kadar bi suru kisi dizi yapti hicbiri o kadar surmedi hemen bitirdilerAynen çünkü 13'e kadar yazdım ilgiye bağlı olarak 30'a kadar devam ettircem.
Ne dökümü.![]()
Emreemreu'nun dizisi 100 bölüme ulaşmıştı.30 nedir lo o zamana kadar dayancak mısın su ana kadar o kadar bi suru kisi dizi yapti hicbiri o kadar surmedi hemen bitirdiler
Çilek Dökümü istezengin koca arayisinda olan @Çiğdem- in hikayesi
![]()
o 2012 miydi neydiEmreemreu'nun dizisi 100 bölüme ulaşmıştı.
Başarılar.![]()
Siz 4 yıl önce Ana caddelerle bekliyordunuz olmadı Ters köşe yaptım içerde gibi o zaten forumun en uzun ikinci polisiyesiydi @mrt-06Emreemreu'nun dizisi 100 bölüme ulaşmıştı.
Başarılar.![]()
Evet o da uzun soluklu bir dizi oldu.Siz 4 yıl önce Ana caddelerle bekliyordunuz olmadı Ters köşe yaptım içerde gibi o zaten forumun en uzun ikinci polisiyesiydi @mrt-06
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben o zannettim. Ya da bilmediği ikizi gibi bir şeyMerak etme hep böyle bir rol içinde değilsin ya.
Evet, benziyor mu?![]()
böyle bişeyler dener sanırım
![]()
hhahah aa resim süperBu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.![]()
bu oğlanın soyuncuö direğe çıkan hali yokmuhhahah aa resim süper![]()
![]()
@xemrexxx de senden liste isteyecek @mrt-06![]()
![]()
ama dizide olmamasına üzülmüş olabilir keloğlandaı cüce emreye uygun
![]()
![]()
@Harunnn60 @Bully
![]()
hhahha saray soytarısıydı iştebu oğlanın soyuncuö direğe çıkan hali yokmu![]()