böyle bişeyler dener sanırımBu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.
böyle bişeyler dener sanırımBu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.
Belki biraz daha açık tenli hali.böyle bişeyler dener sanırım
Bu @Çiğdem- değil mi?Arkadaşlar dizide Carol ile SuperGirl'ü birleştirdiğim için diziyi okurken şöyle bir tasviri aklınıza getirebilirsiniz ahaha. @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Bully @cookies @sokak sanati @DarkLeqenD @xemrexxx @*YıldırıM* @vadikızı
Seni de doktor olarak sokalım doktor civanımÇok hoş buldum
Olur tabi ama 13. bolumden sonra miSeni de doktor olarak sokalım doktor civanım
Aynen çünkü 13'e kadar yazdım ilgiye bağlı olarak 30'a kadar devam ettircem.Olur tabi ama 13. bolumden sonra mi
Bu arada Çilek dökümünde senden ilham aldim haberin olsun
30 nedir lo o zamana kadar dayancak mısın su ana kadar o kadar bi suru kisi dizi yapti hicbiri o kadar surmedi hemen bitirdilerAynen çünkü 13'e kadar yazdım ilgiye bağlı olarak 30'a kadar devam ettircem.
Ne dökümü.
Emreemreu'nun dizisi 100 bölüme ulaşmıştı.30 nedir lo o zamana kadar dayancak mısın su ana kadar o kadar bi suru kisi dizi yapti hicbiri o kadar surmedi hemen bitirdiler
Çilek Dökümü iste zengin koca arayisinda olan @Çiğdem- in hikayesi
o 2012 miydi neydiEmreemreu'nun dizisi 100 bölüme ulaşmıştı.
Başarılar.
Siz 4 yıl önce Ana caddelerle bekliyordunuz olmadı Ters köşe yaptım içerde gibi o zaten forumun en uzun ikinci polisiyesiydi @mrt-06Emreemreu'nun dizisi 100 bölüme ulaşmıştı.
Başarılar.
Evet o da uzun soluklu bir dizi oldu.Siz 4 yıl önce Ana caddelerle bekliyordunuz olmadı Ters köşe yaptım içerde gibi o zaten forumun en uzun ikinci polisiyesiydi @mrt-06
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben o zannettim. Ya da bilmediği ikizi gibi bir şeyMerak etme hep böyle bir rol içinde değilsin ya.
Evet, benziyor mu?
böyle bişeyler dener sanırım
hhahah aa resim süperBu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.
bu oğlanın soyuncuö direğe çıkan hali yokmuhhahah aa resim süper
@xemrexxx de senden liste isteyecek @mrt-06 ama dizide olmamasına üzülmüş olabilir keloğlandaı cüce emreye uygun @Harunnn60 @Bully
hhahha saray soytarısıydı iştebu oğlanın soyuncuö direğe çıkan hali yokmu