Biliyorum Arka sokakların 289.bölümü benim kabus bu diziye konu olur ama sıkıntılı olur 31 mayısı 2013 gaz bombaların ortasında kalmıştım eve giderken yay çizerek kurtuldum ardından taksiye bindim
Bi adamın bacağını kesip yemişlerdi ayyÇok zor yıllar geçirdik.
![]()
polise bile dolma şeklinde insan eti yedirtir @Çiğdem- demiBaşının etini yerim ben.
Buda grupta bi zenci varda. Sasha'nın abisi mi kankası mı sevgilisi mi neydi. Onun bacağını yemişti.![]()
benim rüyam daha kötüydü buna konu olur diyorum psikolojin bozulmazsaTamam
Hatırlıyorum bu bölümü, psikolojimi bozmuştu.![]()
lahmacun yiyemiyorum bu sahneyi izledikçe bir süre yine yemicem mexbur adam lahmacına katıp dağıtıyorduTamam
Hatırlıyorum bu bölümü, psikolojimi bozmuştu.![]()
benim rüyamı yazsaydım ben bir senaryoya dolmada yiyemicektin evde yapılmadığı sürece yiyebilirsin giresunda koymazlar her haldelahmacun yiyemiyorum bu sahneyi izledikçe bir süre yine yemicem mexbur adam lahmacına katıp dağıtıyordu![]()
![]()
@sokak sanati @Harunnn60 @pompy
o bölüm şanşına seyretti ölen dedesi seyrediyormuş@Çiğdem- de arkak sokaklar fanı sanırım gizlice izliyor bölümleri![]()
tekrar bölümlerden izliyordum işte@Çiğdem- de arkak sokaklar fanı sanırım gizlice izliyor bölümleri![]()
sen @Aserat ın dizi yarışında oylarını kullandınmı hogatha ben şimdi o sayfaya ışınlanıyorumBen sahura kaçıyorum artık böyle dizi yapman güzel oldu yarışma yokluğunda bizede sohbet edeceğimiz bir yer oldu![]()
![]()
@mrt-06
@destere @Harunnn60 @Bully @sokak sanati
@cookies
Sağol ablacım, böyle forumdan kişiler de dizide olunca sohbet ortamı oluşuyor.Ben sahura kaçıyorum artık böyle dizi yapman güzel oldu yarışma yokluğunda bizede sohbet edeceğimiz bir yer oldu![]()
![]()
@mrt-06
@destere @Harunnn60 @Bully @sokak sanati
@cookies
Sağol ablacım, böyle forumdan kişiler de dizide olunca sohbet ortamı oluşuyor.![]()
@destere ile beni çektinmi ortam olusur zaten ayoll eskiden @xemrexxx ile üçlü olustuuyorduk ama kendisi gebermekle meşkul kusuruna bakma cnm hortlarsa oda katılır tekrarsen @Aserat ın dizi yarışında oylarını kullandınmı hogatha ben şimdi o sayfaya ışınlanıyorum![]()
Bu @xemrexxx yılanı görecek bundan sonra hiçbir etkinliğine katılmayacağım. Haftaya striptizci rolü yazmazsam ne olayım buna.