13 bölümlük anlaşmamı fesh ederimEn beğendiğin sahne ne o zaman, madem okudun.
Kanka umarım saflığının kurbanı olmazsın.
Bütün fantezilerimi üzerinizde deniycem.
13 bölümlük anlaşmamı fesh ederimEn beğendiğin sahne ne o zaman, madem okudun.
Kanka umarım saflığının kurbanı olmazsın.
Bütün fantezilerimi üzerinizde deniycem.
Supermen gibi uzaylıSuper Girl'ü izlemem lazım aslında. Kızın uzaylı olduğunu bilmiyordum mesela.
Hasbama bak star havalarına girmiş. En kötü kör topal bırakmam lazım seni TOTAL bir şeyler olmalı.13 bölümlük anlaşmamı fesh ederim
13 bölümlük anlaşmamı fesh ederim
Bence ben zombilerin tarafına geçeyimHasbama bak star havalarına girmiş. En kötü kör topal bırakmam lazım seni TOTAL bir şeyler olmalı.
Kız ne yazayım repliklerime kopmuşsun ne diyeyim güldüm işteBakk yaa bize bakıyormu hiççç
Diziyi izleyeceğim ama bir türlü fırsat olmuyor ya. Sence 2. bölümde @destere ile aranda ne olur?Supermen gibi uzaylı
sezon finalinde süpermeni dövdü üyeler eleştiri yağmuruna tuttu diziyi
Hiç zombi dizisi izlemedin mi sen? Onların tarafına geçince ölmüş oluyorsun zaten.Bence ben zombilerin tarafına geçeyim
O zaman nasıl geliyorlar diyor bu HarunHiç zombi dizisi izlemedin mi sen? Onların tarafına geçince ölmüş oluyorsun zaten.
Bence ben zombilerin tarafına geçeyim
Kız ne yazayım repliklerime kopmuşsun ne diyeyim güldüm işte
5.57 den 6.53e kadar Ahmet Çakar'ı izle. Hiç abartmıyorum mesajını görünce attığım bakış budur.
Bunları sevmiyorum dedim, izlemem. Bana ne bana ne diziye eşcinsel olarak gelicen hadi sıkıyorsa engelle.5.57 den 6.53e kadar Ahmet Çakar'ı izle. Hiç abartmıyorum mesajını görünce attığım bakış budur.
Adı üstünde yürüyen ölüler, dur şunu izle.O zaman nasıl geliyorlar diyor bu Harun
Olsun la sonunda o gereksiz kızı öldüreceksem yürüyen ölü de olurumAdı üstünde yürüyen ölüler, dur şunu izle.
1 dakika izle be. Gözlerim yaşardı valla.Bunları sevmiyorum dedim, izlemem. Bana ne bana ne diziye eşcinsel olarak gelicen hadi sıkıyorsa engelle.
@xemrexxx sen de bak. .ss
Hhahah @mrt-06 süpergirl yapmış beni yani süper kız demek süpermenin kuzeniAtacan'ım emeklerine sağlık, güzel ve keyifli bir açılış olmuş, zevkle okudum. Senin mizah anlayışını çok beğenirim zaten
En çok hoşuma giden @RüzgarGülü kısımları oldu
Dizide benim adamım Rick'ti zaten, sevindim başrol olmama
@Çiğdem- bana boynuz mu takacak şimdi. ss @destere'yi de Allah kahretsin şimdiden. ss
Beğendiğini bilmiyordum.Atacan'ım emeklerine sağlık, güzel ve keyifli bir açılış olmuş, zevkle okudum. Senin mizah anlayışını çok beğenirim zaten
En çok hoşuma giden @RüzgarGülü kısımları oldu
Dizide benim adamım Rick'ti zaten, sevindim başrol olmama
@Çiğdem- bana boynuz mu takacak şimdi. ss @destere'yi de Allah kahretsin şimdiden. ss
Ablam sen de 3. bölümde ön plana çıkıcam ve evet hep teyzem diyorsun.
destere'nin TWD'deki karşılığını buldun mu peki? Sen Carol'sun şuan.aa vlla @destere de güçleri olan birşey çıkarsa işim zor cnm ama sankı oan birşey olacakta bend estereyi kurtaacam gibi hissediyorum
hhahah aa ben carol @Bully rick durumundaysa @destere de shane oluyor dizinin sapığıBeğendiğini bilmiyordum.
@RüzgarGülü ne yorum yapacak gerçekten merak ediyorum.
Ablam sen de 3. bölümde ön plana çıkıcam ve evet hep teyzem diyorsun.
destere'nin TWD'deki karşılığını buldun mu peki? Sen Carol'sun şuan.