2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 2. Oyun

Oyunumuz sona ermiştir, bundan sonra yaptığınız skorlar kaydedilmeyecektir. Eleme az sonra...

Yok ben oynamadım bugün hiç, tüm vaktimi bu oyuna harcayacak değilim :A Zaten dün yapabileceğimin maximumunu yapmıştım :D

Karşı takıma verdiğimiz gözdağı yeter, bizim de kazanma sıramız gelir elbet, yani inşallah :F
tabi siralaman iyi. Sonlarda olsaydin bakalim nasil tüm enerjini ve zamanını verirdin :A

Bendn buraya kadarmış. En son 31.levele geçtim. Gözüm gittiğinden göremedim sürenin bittiğini kazandım diye beklerken game over yazdı. Yoksa alırdım yine. Neyse sağlık olsun

Bizim takımda belli başlı kişiler dışında çöp çok isim var. Temizlenme şart. Özellikle gitmesini istediğim biri var takım için değil kendisi için oynuyor. O kendini biliyor

Ekli dosyayı görüntüle 55565

Oyunumuz: https://fav10.net/forum/arcade/twistitdr.23/

İlk 5 sıradakiler 5-4-3-2-1 şeklinde puan kazanır. Bu puanlar toplandığında az puan kazanan takımdan bir kişi elemeyle elenir.

Elenecek kişi düşük puan yapan takımdaki en düşük puan alan 4 kişi arasından oylamayla seçilir.

İlk 5 sıradaki kişilerin puanları final puanı olarak oyun boyunca kaydedilir. Fakat elemelerde final puanları 4 haftada bir silinir, final için kaydedilir.

Birinci olan kişi bir sonraki hafta dokunulmaz olur.

Son Oynama Tarihi: Perşembe 22.00

Resim için @Harunnn60 a teşekkürlerimizi sunuyoruz...

KIRMIZI TAKIM:
@turkuazz
@Bully
@Polat Şaşmaz
@HeisenBerg
@MayısKralı
@Aserat
@mesmeso61
@DiziTutkunu
@Harunnn60

MAVİ TAKIM:
@mrt-06