sende ilk sıradasın@turkuazz vay abi 5. sıraya yerleşmişsin.![]()
buraya kadarmış olmadıOyunumuz sona ermiştir, bundan sonra yaptığınız skorlar kaydedilmeyecektir. Eleme az sonra...
Oha dediğin puanı yapmışsın, kol ne durumda?sende ilk sıradasın![]()
tabi siralaman iyi. Sonlarda olsaydin bakalim nasil tüm enerjini ve zamanını verirdinYok ben oynamadım bugün hiç, tüm vaktimi bu oyuna harcayacak değilimZaten dün yapabileceğimin maximumunu yapmıştım
Karşı takıma verdiğimiz gözdağı yeter, bizim de kazanma sıramız gelir elbet, yani inşallah![]()
sorma ya kolum tutmuyor ya,sanırım ama sende o durumdasınOha dediğin puanı yapmışsın, kol ne durumda?![]()
Ben kan ter içinde kalmıştım.sorma ya kolum tutmuyor ya,sanırım ama sende o durumdasın![]()
bu oyun oyun oynamaktan soğuttuBen kan ter içinde kalmıştım.![]()
Süre uzadı mı?Ekli dosyayı görüntüle 55565
Oyunumuz: https://fav10.net/forum/arcade/twistitdr.23/
İlk 5 sıradakiler 5-4-3-2-1 şeklinde puan kazanır. Bu puanlar toplandığında az puan kazanan takımdan bir kişi elemeyle elenir.
Elenecek kişi düşük puan yapan takımdaki en düşük puan alan 4 kişi arasından oylamayla seçilir.
İlk 5 sıradaki kişilerin puanları final puanı olarak oyun boyunca kaydedilir. Fakat elemelerde final puanları 4 haftada bir silinir, final için kaydedilir.
Birinci olan kişi bir sonraki hafta dokunulmaz olur.
Son Oynama Tarihi: Perşembe 22.00
Resim için @Harunnn60 a teşekkürlerimizi sunuyoruz...
KIRMIZI TAKIM:
@turkuazz
@Bully
@Polat Şaşmaz
@HeisenBerg
@MayısKralı
@Aserat
@mesmeso61
@DiziTutkunu
@Harunnn60
MAVİ TAKIM:
@mrt-06
@HachiKo
@Yiğitt
@Billy Kane
@DarkLeqenD
@*YıldırıM*
@MasacRE-
@batuhankaralar
@denizz19
@Çiğdem-
yazık oldu 1 puanla kaybettikBizim takımda belli başlı kişiler dışında çöp çok isim var. Temizlenme şart. Özellikle gitmesini istediğim biri var takım için değil kendisi için oynuyor. O kendini biliyor
Yok, ilk başta açtığımız da öyleydi, Sonradan konu üzerinden güncellemiştik saati.Süre uzadı mı?![]()
hesaplamadım ama 2-3 arası olmuşturKaç saat oynadın![]()
Oyuna konsantre olacan dikkat edicen diye başın ağrımıştırhesaplamadım ama 2-3 arası olmuştur![]()
2-3 gündür bu oyunla uğraşınca o şekilde oldu A:Oyuna konsantre olacan dikkat edicen diye başın ağrımıştır![]()
Kimler potada ben göremiyorum2-3 gündür bu oyunla uğraşınca o şekilde oldu A:![]()