dur diğer guruplara ezbere geçmeTamam kullanacam Harun'umVakit bulursam bu turlarda da veririm, bu grubu halletmiş olduk @destere sayesinde
![]()
dur diğer guruplara ezbere geçmeTamam kullanacam Harun'umVakit bulursam bu turlarda da veririm, bu grubu halletmiş olduk @destere sayesinde
![]()
Dua et yabancı müziğe uzağım dinlemeye üşeniyorumdur diğer guruplara ezbere geçmeönce gidip bakayım kalitelileri seçeyim sonra seni çağırırım zaten
![]()
iyiki yabancı müziğe uzaksınDua et yabancı müziğe uzağım dinlemeye üşeniyorumYoksa bi dinlesem eminim senin dediklerinin tam tersini işaretlerim
![]()
kime kullandın isim söyleKullandım![]()
Ariana Helena, Zara ve Beyoncekime kullandın isim söylesenden kimseye bir fayda gelmez ama belki ilk defa 24 saatte birde olsa doğruyu görmüşsündür
)
Yerli müziğin her türlüsü bizden sorulur işteiyiki yabancı müziğe uzaksınzamanında keşke yerli müziktende uzak tutsaydılar türbüşon felaketini yaşamazdık boşuna
![]()
bayons haricinde doğru adreslere oy vermişsinAriana Helena, Zara ve Beyonce![]()
artacak tabi helenanın kalitesi yeterli bu gurubu geçmek içinHelena artmış @destere![]()
Değiştireyim o zamanbayons haricinde doğru adreslere oy vermişsinyalnız bayons yerine ilk bştaki anne marie ye oy verecektin yine tam bir denk getiremedin yani
artacak tabi helenanın kalitesi yeterli bu gurubu geçmek için![]()
çiçekmi portakalmı topluyor orda güzel bir varlık?Yerli müziğin her türlüsü bizden sorulur işte
Yeni şarkı çıkardı al dinle
hemen değiş anne marie yi ekleDeğiştireyim o zaman![]()
Yok vermemişçiçekmi portakalmı topluyor orda güzel bir varlık?onun hatrına klip çekiliyor o da olmazsa direk kapat gitsin
hemen değiş anne marie yi ekleyalnız @Harunnn60 değişim hakkı vermişmiydi onu bilmiyorum
![]()
Hadi diğer gruplara geç sençiçekmi portakalmı topluyor orda güzel bir varlık?onun hatrına klip çekiliyor o da olmazsa direk kapat gitsin
hemen değiş anne marie yi ekleyalnız @Harunnn60 değişim hakkı vermişmiydi onu bilmiyorum
![]()
diğer guruplara göz atmıştım demin öyle üstten yüzeysel bir ama pek içaçıcı guruplar değil bayağı foktan isimler varHadi diğer gruplara geç sen![]()
@Harunnn60 efe yanlışlıkla bayons a oy atmış onu anne marie şeklinde değiştirecek bir beş dakka açıver düzeltme hakkınıYok vermemiş![]()
Çiçek topluyorçiçekmi portakalmı topluyor orda güzel bir varlık?onun hatrına klip çekiliyor o da olmazsa direk kapat gitsin
![]()
bu şarkı idare ederÇiçek topluyor
Bu da Yalın'ın yeni şarkısı, burada da güzel bir varlık var incelemeye değer bence
@EFE UYSAL elini çabuk tut kapanır şimdi düzeltme hakkıVerdim ama ilk turlar diye @EFE UYSAL @destere
Bundan sonra her grupta oy kullancam efeTmdır kapatabiliriz knk![]()
Tabiki diğer grupllara geçerim şimdiBundan sonra her grupta oy kullancam efe![]()