2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | E Grubu

En fazla 4 Aday Seçebilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam kullanacam Harun'um :D Vakit bulursam bu turlarda da veririm, bu grubu halletmiş olduk @destere sayesinde :A
dur diğer guruplara ezbere geçme:) önce gidip bakayım kalitelileri seçeyim sonra seni çağırırım zaten :)

dur diğer guruplara ezbere geçme:) önce gidip bakayım kalitelileri seçeyim sonra seni çağırırım zaten :)
Dua et yabancı müziğe uzağım dinlemeye üşeniyorum :A Yoksa bi dinlesem eminim senin dediklerinin tam tersini işaretlerim :A

Dua et yabancı müziğe uzağım dinlemeye üşeniyorum :A Yoksa bi dinlesem eminim senin dediklerinin tam tersini işaretlerim :A
iyiki yabancı müziğe uzaksın:) zamanında keşke yerli müziktende uzak tutsaydılar türbüşon felaketini yaşamazdık boşuna :)

iyiki yabancı müziğe uzaksın:) zamanında keşke yerli müziktende uzak tutsaydılar türbüşon felaketini yaşamazdık boşuna :)
Yerli müziğin her türlüsü bizden sorulur işte :A

Yeni şarkı çıkardı al dinle :A

çiçekmi portakalmı topluyor orda güzel bir varlık? :) onun hatrına klip çekiliyor o da olmazsa direk kapat gitsin :)

hemen değiş anne marie yi ekle :) yalnız @Harunnn60 değişim hakkı vermişmiydi onu bilmiyorum :)
Çiçek topluyor :A

Bu da Yalın'ın yeni şarkısı, burada da güzel bir varlık var incelemeye değer bence :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...