MusicSurvivor 6.Sezon Şampiyonu / Erkin Koray Tolstoyevski

İlk şampiyonluğum oldu, tüm forum halkına çok teşekkür ediyorum. Finaldeki rakibim @MasacRE-'yi büyük başarısından ve emeğinden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.
Yarışma boyunca en zorlu kısım ilk 5 haftaydı. Bu 5 haftalık zorlu süreçte öneri, tavsiye ve yorumlarıyla buralara gelmeme büyük katkıları olmuş @mrt-06, @Çiğdem- e, maddi manevi desteklerinden dolayı @Sokak Sanati ve @DarkLeqenD e, ve tüm yarışma boyunca destek ve yorumlarıyla her zaman yanımda olan, biricik dost @Dosi ye özel olarak çok teşekkür ediyorum. :)

Son olarak, sayesinde şampiyon olduğum büyük sanatçıya, Erkin Koray'a teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Amma resmi bi balkon konuşması oldu, tecrübesizliğime verin. :A
bu ne pis bir balkon konuşmasıdır böyle ? :) erkin moruğuna verdiğimiz emeklere lanet olsun :)
Gönüllerin şampiyonu ağaçkakanı bu başarısından dolayı kutluyorum :) tebrikler canyoldaşım, sıvadaşım, karagün dostum, iyi gün düşmanım kötülerin efendisi lanet olasıca @MasacRE- :)

aslında normal sonucta 5 puan var aranızda çok başarılı iş çıkardın @MasacRE- :A

@turkuazz da yarışmaya damga vuranlardan ayrıca elenen yarışmavılardan destekçilerim @mrt-06 @Bully hem iyi yarıştılar hemde sonrasındada destek verdiler :bhr:

@Harunnn60 @sokak sanati juri baskanlarım olarak saha içinde saha dısında beni desteklediler :bhr: @destere baskanlığı bırsakda 2-3 hafta hariç oda desteğini sürdürüo finaldede baskan yetkisiyle kullandı :Z

3.puan durumuna kadar heyecan yarattımı biliyordunuz bende 3.puan durumundan sonrayada sürdürdüm eşitliği ve herkesin bir acaba sorusu getirmeyi başardık :Z
harikasın hogatham balkon konuşması dediğin böyle olur :) ayrıca normalde heyecanı sıfır bir yarışmayı heyecanlı hale getirdiğin için tebrikler adeta tekeden süt çıkarmışsın :))

bu ne pis bir balkon konuşmasıdır böyle ? :) erkin moruğuna verdiğimiz emeklere lanet olsun :)
Gönüllerin şampiyonu ağaçkakanı bu başarısından dolayı kutluyorum :) tebrikler canyoldaşım, sıvadaşım, karagün dostum, iyi gün düşmanım kötülerin efendisi lanet olasıca @MasacRE- :)

harikasın hogatham balkon konuşması dediğin böyle olur :) ayrıca normalde heyecanı sıfır bir yarışmayı heyecanlı hale getirdiğin için tebrikler adeta tekeden süt çıkarmışsın :))
Hhaah aa teşekkürler cnm ama keşke sende olsanda heyecanı yaşasaydın ayol @Bully @DarkLeqenD falan @MasacRE- nin oyları kesilmeyince çocuğu hapise tıkıcakalrdı nerdeyse hile hurdamı dönüyor diye :F :F :F

Hhaah aa teşekkürler cnm ama keşke sende olsanda heyecanı yaşasaydın ayol @Bully @DarkLeqenD falan @MasacRE- nin oyları kesilmeyince çocuğu hapise tıkıcakalrdı nerdeyse hile hurdamı dönüyor diye :F :F :F
Halkın Polisindeki mafya teşkilatı yaptı demedi istanbul mafya müdürlüğü bu konu nasıl sürer ve kaç bölüm sürer diye sorucaktım @Çiğdem- @Harunnn60 a anlatabilirmisin şunu
Mafya teşkilat kurmuş kendine

Beklenen oldu. Tebrikler @Tolstoyevski haketti Erkin Baba. Farktan iyi olmuş. Muhteşem.:Z

Bu sezonun sürpriz finalisti oldun @MasacRE- Ciddi emek harcadın. Bence akıllarda kalacak bu emeğin eline sağlık seninde.:D

@Çiğdem- ve @Harunnn60 ile yöneticiliği çok iyi becerdik. Özellikle sunucumuz @Çiğdem- 'in emeğine sağlık. Yine keyifli sezon yaşattı bize.:D

Onun dışında başkanlığımı ve muhteşem oylarımı, adaletimi kutlamak isteyen varsa kutlayabilir @DarkLeqenD @EFE UYSAL @mrt-06 @Bully @ozmoturk @FaJi :A

Beklenen oldu. Tebrikler @Tolstoyevski haketti Erkin Baba. Farktan iyi olmuş. Muhteşem.:Z

Bu sezonun sürpriz finalisti oldun @MasacRE- Ciddi emek harcadın. Bence akıllarda kalacak bu emeğin eline sağlık seninde.:D

@Çiğdem- ve @Harunnn60 ile yöneticiliği çok iyi becerdik. Özellikle sunucumuz @Çiğdem- 'in emeğine sağlık. Yine keyifli sezon yaşattı bize.:D

Onun dışında başkanlığımı ve muhteşem oylarımı, adaletimi kutlamak isteyen varsa kutlayabilir @DarkLeqenD @EFE UYSAL @mrt-06 @Bully @ozmoturk @FaJi :A
Avcunu aç ve yala. :A

Biz Mert Karadağ olarak kutlanması gerekenleri kutladık zaten, seni kutlamaya değer görmedik.

Yok kutlamayacağım önerin için teşekkürler. :D

Şampiyonu ve finalisti bir daha tebrik etmen daha yararlı olur. :A
Biz Mert Karadağ olarak kutlanması gerekenleri kutladık zaten, seni kutlamaya değer görmedik.

Yeni bi biz türemiş. Sindi gelir yine biri gerçek biziz diye sayıklar o gelmeden kaçalım :A

Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz tarzında mesajlar bekliyorum.:Z

Yok kutlamayacağım önerin için teşekkürler. :D

Sende mi Spartakus.s.s Biri tebrik etse de gönlüm olsa.:(

Tebrikler @Tolstoyevski güzel bir yarış çıkardın seni buraya kadar getiren herkesi kınıyorum :A Şaka bir yana tebrik ederim güzel bir sezon oldu hepimiz için gönül isterdi finalde seni gümleteyim ama ben önce gümledim :A

@MasacRE- sen de iyi yarıştın ama finalde 1.olsaydın şımarırdın sen malum 22 yaşındasın tam zibidilik zamanların :A sahneyi de izle :F

Yeni bi biz türemiş. Sindi gelir yine biri gerçek biziz diye sayıklar o gelmeden kaçalım :A

Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz tarzında mesajlar bekliyorum.:Z

Sende mi Spartakus.s.s Biri tebrik etse de gönlüm olsa.:(
Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz.

O zaman tbrk sana da.

Sen yarışmacı olmayı düşünmüyor musun

@Tolstoyevski Tebrikler. Güzel bir final oldu. 2 isimde favorilerim arasındaydı. Burada olduğum günden beri ilk defa sonundan memnun olduğum bir yarışma oldu. @MasacRE- sana da tebrikler seni elemeye çalışanların yalancı tebriklerine inanma. :D :D

Ne demek dostum. Her şey forum içindi. Sizler için buradaydım.:bhr: Sizleri kırmam yine hem başkan hem yarışmacı olarak destek olurum Eros.:Z
Copy paste yaptım, içimden geçenler bunlar değildi. Sırf senin istediğin olsun diye yaptım canyoldaşım benim. :bhr:

Hiç, öylesine.

Amacın her ne kadar prim ve kısasa kısas da olsa, Mert Karadağ olarak destek vermeye karar verdik.

@Çiğdem- sen de beğenirsin şunun durumunu.

Yok haksızlığa gelemiyorum. 3 günde yaptık diye övmüş. Millet 3-5 saatte yapıyor onu.:F Kara Sevda'da aynı şekilde. Son fragman 2 milyon izlendi.:A

Yaprak Dökümü ile yarışıyorum destek vermek istersen orada ol.:A

Copy paste yaptım, içimden geçenler bunlar değildi. Sırf senin istediğin olsun diye yaptım canyoldaşım benim. :bhr:

Bunları yüzüme söyleyerekte ne iyi ettin.s.s