cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,626
- Puanı
- 1,060
detaylar haftaya oh oh kaçırmayın FOX'um da !! @mesmeso61 @YiğittEvet taa süper yerde bitecek nasıl buldu kaanın evini tepegözz
detaylar haftaya oh oh kaçırmayın FOX'um da !! @mesmeso61 @YiğittEvet taa süper yerde bitecek nasıl buldu kaanın evini tepegözz
İnşallah 8 üstü alırız, bölümü ve özeti baya uzun tuttu. Olumlu teper diye düşünüyorum.yarın 8 kesin gelsin ohohoh kesin![]()
geçen hafta olumlu tepti zaten oh ohİnşallah 8 üstü alırız, bölümü ve özeti baya uzun tuttu. Olumlu teper diye düşünüyorum.![]()
FOX Twitter'da attığım tweeti beğenip rt atmış.geçen hafta olumlu tepti zaten oh ohsende FOX'cusun ya artık
1 kişi 1 kişidir gerçi kimse benim kadar olamaz canım FOX'um iyi ki varsın sende bi alt kademe
canm kardeşim bnm.
Bana hep yapıyor.FOX Twitter'da attığım tweeti beğenip rt atmış.![]()
FOX Twitter'da attığım tweeti beğenip rt atmış.![]()
İzleyeceğim zaten, filmlerini beğenmiştim. Onu da izleyeceğim.Bana hep yapıyor.Şevkat 'de izle kardş dizimiz olack
![]()
Harika kadro, harika bölüm. Emeğinize sağlık yazmıştım.Oo ne yazmıştın ki![]()
İzleyeceğim zaten, filmlerini beğenmiştim. Onu da izleyeceğim.
Harika kadro, harika bölüm. Emeğinize sağlık yazmıştım.![]()
yarın bir 8 gelmesin e naz yine oynanmış demektir.@vadikızı @batuhankaralar @mesmeso61 reytingle.. !! utanmaz.lar.. paragözler.. @vadikızıİzleyeceğim zaten, filmlerini beğenmiştim. Onu da izleyeceğim.
Harika kadro, harika bölüm. Emeğinize sağlık yazmıştım.![]()
yarın bir 8 gelmesin e naz yine oynanmış demektir.@vadikızı @batuhankaralar @mesmeso61 reytingle.. !! utanmaz.lar.. paragözler.. @vadikızı
reklam 00.15 gibi biteceğizTekrarını yeni izliyor deniz ondan![]()
reklam 00.15 gibi biteceğiz![]()
inş 'ı yok bunun lütfen yani çokgüzeldik yine çokEvet kaçırdığım kısımları tamamlıcam inşallah![]()
inş 'ı yok bunun lütfen yani çokgüzeldik yine çok![]()
![]()
6. bölümü izleyememiştim geçen hafta Fenerbahçe'nin basketbol maçı nedeniyle. Şimdi netten izlemeye başladım, inşallah güzel bir bölüm olmuştur. 5. bölümün sonu çok iyi bitmişti. Bölüm bitince yorumumu yazacağım.![]()