1-5. Bölümler
Klasik Onur Ünlü işi. Tam tahmin ettiğim gibi beğeneceğimden emindim öyle de oldu. Dizinin çıkış fikri aşırı özgün. Yaratılan dünya tam anlamıyla kendine has olmuş. Karakterler sadece aynalar ve yansımalar vasıtasıyla görünüyor. Bize görünen kişiler ise dizideki normal sıradan insanlara görünmüyor. Bir sahnede geçen 'görünmediği gibi değil' repliği ne kadar manyak kafada bir iş olduğunu gösteriyor aslında.
Karakterler de yine değişik ve absürd olmuş. Kurtuluş hikayeyi taşıyan karakter ve Erkan Kolçak çok iyi yansıtmış. Çok zor bir işin altından kalkmış. Tek başına oynamış çoğu sahneyi ve baya iyi iş çıkarmış. Manyak kötü karakter Eşref Şerif de iyi canlandırılmış ve değişik bir karakter olmuş. Osman Sonant'ın İsfendiyar'ı da güzeldi, garip garip konuşmaları hoşuma gitti. Onur Ünlü'nün değişik ve kendine has karakter üretme özelliği burada da sürmüş.
İşin teknik başarısı ise farklı bir boyutta. O sahnelerin bu seviyede sırıtmadan başarıyla çekilmesi ciddi anlamda zor bir iş. O seviyede aksiyon çekmek de çok zor iş. Bunun altından müthiş kalkmışlar. Zaten Onur Ünlü de diyor baya uğraş verici teknik detaylarla boğuşmuşlar, çok uzun sürmüş çekilmesi. Yapılan işe saygı duymak gerek. Ülkemizde fantastik ve absürd bir iş çekiliyor ve bu bazen mizahla, bazen de anlamlı göndermelerle süsleniyor. Ben beğendim bakalım bu değişik hikaye nereye gidecek göreceğiz.