Hiç eltine selam gece yok.biz öyle 180 kişinin arasına ismi cücük kadar sıkıştırılacak sıradan jürimiyizki bizi karambole getirmiş bugüne bugün obdusman jüriyim ben bana ayrıca seslenmesi lazımdı
la 24 saat içinde bir kez bile beni anmamışsın sonra birde selammı bekliyorsun çuvalla selamım artsa bir tanesini sana yollamamHiç eltine selam gece yok.
biz öyle 180 kişinin arasına ismi cücük kadar sıkıştırılacak sıradan jürimiyizki bizi karambole getirmiş bugüne bugün obdusman jüriyim ben bana ayrıca seslenmesi lazımdı
Hep ben mi anacağım ecük de sen ansan ne olur.la 24 saat içinde bir kez bile beni anmamışsın sonra birde selammı bekliyorsun çuvalla selamım artsa bir tanesini sana yollamam
ama akşama kadar buralarda dolaşan ben değilim olan olmayanı anacak kurallar böyle diyor bak mesela sıvacı kuralı sayfa 20 ikinci paragrafı açarsan orda durum daha net açıklanmış gerçi @MasacRE- ye sor o da anlatır sana bizim el kitabımız var kurallara bağlıyızHep ben mi anacağım ecük de sen ansan ne olur.
Ben de 5'e doğru geliyorum aslında, soluklana kadar 11 oluyor. Dizi izleyince yazamadım işte.ama akşama kadar buralarda dolaşan ben değilim olan olmayanı anacak kurallar böyle diyor bak mesela sıvacı kuralı sayfa 20 ikinci paragrafı açarsan orda durum daha net açıklanmış gerçi @MasacRE- ye sor o da anlatır sana bizim el kitabımız var kurallara bağlıyız
önce bakarız yasalar sıvacı kurallarıyla çelişmiyorsa tabikide uyarız çelişen kısımları sıvacı kurallarına uydururuz sözkonusu hogatha olsa bile sıvacının anayasası gibidir sıva kitapcığı değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemezBen de 5'e doğru geliyorum aslında, soluklana kadar 11 oluyor. Dizi izleyince yazamadım işte.
Bu kurallar @Çiğdem-'den sonra Sönmez Yasaları geçerli olacak onlara da şartsız tahadütsüz uyarsın.
yok canisi sen Suskunlar seçseydin verirdim 😉 Şuan en kârlısı Yaprak dökümü en çok ona gider tam puanlar. tabiki şuanki tabloya göreTam puanlarını beklerim
aynen haklısın. Yillardir buradalar öğrenemediler bibunların hepsi etiket kabızı anca arayıp el yordamıyla buluyoruz konuyu lanet olasıcalar
Beni niye etiketlememişsin?
dosinin puani kimdeydiki sana kaydi? @denizz19 ask ve mavi veya suskunlar deseydi konti puan onundu. Cocuklar Duymasinda güzel seçim, diğer düşündüklerinden daha iyi
@destere buraya yazmazsa görneyecektim bu yorumu.
Tabi Yaprak dökümü her sahnesi aklimda olan bir dizi. şanslısın
Sahneye göre oy ver diziye göre değil .ssbunlar aradan kacmis neyseki ben hic bir bildirimi es geçmiyorum ve @sokak sanati nin etiketsiz yazilarini bile görebiliyorum
yok canisi sen Suskunlar seçseydin verirdim 😉 Şuan en kârlısı Yaprak dökümü en çok ona gider tam puanlar. tabiki şuanki tabloya göre
aynen haklısın. Yillardir buradalar öğrenemediler bi
tabiki sahneye göre ama izlediğim o dizide cok can alıcı sahneler var 😉 Çd de beğendiğim bir dizi ve dedigin gibi sahnelere göre şekillenir puanlarimSahneye göre oy ver diziye göre değil .ss
iyiymiş buy @Aserat Suskunlar oynandı mı?
tabiki sahneye göre ama izlediğim o dizide cok can alıcı sahneler var 😉 Çd de beğendiğim bir dizi ve dedigin gibi sahnelere göre şekillenir puanlarim
Harika bir seçim olur. Kaç kişiye önerdim al diye.Yarişmanin ortalarinda yada basinda düzenli oy yollamayabilirim ama sonlarinda oy kullanacam ve Suskunlar güzel puanlar alır benden.
Yildızlar yarisiyorda ben Şener Şen ile yarisirken o dizinin sahneleri zorladi ustayi. Jürilerinde sevdiği bir dizi 😉
Doğru sahneler kullanarak iyi ilerlersin. Ağırlığını Sarpın sahnelerine ver, sen kararını verince ben seni etiketliyecem diğer yarısmada orda 7-8 sahne vardir muhakak
@sokak sanati @Bully
benim o zaman)Hayır yarışmamıştı. Onunla katılabilirsin istersen.