Kendi adıma şu söylediğin dizilerden en iyi puanları Çocuklar Duymasın'a veririm söyleyeyim şimdiden. Sonra vay efendim niye böyle düşük puanlar veriyorsun diye afra tafra yapma bana
Kendi adıma şu söylediğin dizilerden en iyi puanları Çocuklar Duymasın'a veririm söyleyeyim şimdiden. Sonra vay efendim niye böyle düşük puanlar veriyorsun diye afra tafra yapma bana
O zaman jüriye seni de ekliyorum.Kendi adıma şu söylediğin dizilerden en iyi puanları Çocuklar Duymasın'a veririm söyleyeyim şimdiden. Sonra vay efendim niye böyle düşük puanlar veriyorsun diye afra tafra yapma bana![]()
Ekle ekle oy veririm benO zaman jüriye seni de ekliyorum.![]()
Evet 2-3 kişi daha olsa fena olmaz.Ekle ekle oy veririm benBaşka jüri lazım mı adam çağıralım mı?
![]()
O zaman bizim sıvacıları bir yoklayalımEvet 2-3 kişi daha olsa fena olmaz.![]()
İstersen yarışmacı da olabilirsin 10'a tamamlanmıyor bir türlü.O zaman bizim sıvacıları bir yoklayalım
@destere @MEnes @Doğu jüriye ihtiyaç varmış burada, gelin kaydolun oyunuzu verin
@EFE UYSAL da bayılır oy vermeye onu da çağıralım![]()
Yok jürilik iyidir, tamamlarsın sen 10'a az kalmış zatenİstersen yarışmacı da olabilirsin 10'a tamamlanmıyor bir türlü.![]()
Yok jürilik iyidir, tamamlarsın sen 10'a az kalmış zaten![]()
Dizi ile ilgili tek bilgim: Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasınYaprak dökümü ile aran nasıl?
Dizi ile ilgili tek bilgim: Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın![]()
Böyle saç çekmeli falan olsun amaHarika oldu Dosinin puanlar bana kaydı.
Kız kavgası sever misin. Yada tekme tokat dövüş. Bol bol tokatlama sahnesi var![]()
Çocuklar Duymasını da seviyordurHarika oldu Dosinin puanlar bana kaydı.
Kız kavgası sever misin. Yada tekme tokat dövüş. Bol bol tokatlama sahnesi var![]()
Böyle saç çekmeli falan olsun amaCiyak ciyak da bağırmasınlar direk aksiyona girsinler
Öyle olursa bir şeyler düşünürüz
![]()
ben doğal jüriyim diyorum buna rağmen @Aserat etiketlememiş beni yok saymışO zaman bizim sıvacıları bir yoklayalım
@destere @MEnes @Doğu jüriye ihtiyaç varmış burada, gelin kaydolun oyunuzu verin
@EFE UYSAL da bayılır oy vermeye onu da çağıralım![]()
Beni niye etiketlememişsin?Harika oldu Dosinin puanlar bana kaydı.
Tam puanlarını beklerimBeni niye etiketlememişsin?
dosinin puani kimdeydiki sana kaydi? @denizz19 ask ve mavi veya suskunlar deseydi konti puan onundu. Cocuklar Duymasinda güzel seçim, diğer düşündüklerinden daha iyi
@destere buraya yazmazsa görneyecektim bu yorumu.
Tabi Yaprak dökümü her sahnesi aklimda olan bir dizi. şanslısın![]()
bunların hepsi etiket kabızıBeni niye etiketlememişsin?
dosinin puani kimdeydiki sana kaydi? @denizz19 ask ve mavi veya suskunlar deseydi konti puan onundu. Cocuklar Duymasinda güzel seçim, diğer düşündüklerinden daha iyi
@destere buraya yazmazsa görneyecektim bu yorumu.
Tabi Yaprak dökümü her sahnesi aklimda olan bir dizi. şanslısın![]()
biz öyle 180 kişinin arasına ismi cücük kadar sıkıştırılacak sıradan jürimiyizki bizi karambole getirmişSeni etiketlemiş burada bak, sen takmamışsın Aserat'ı. O yüzden onu suçlama şimdi@Dosi nasıl araştırmacı gazetecilik yaptım ama
![]()